Forumet - Kan inte äta mycket, men kan äta ofta

Kan inte äta mycket, men kan äta ofta

2061 0 14
Hej på er!

Jag har lite problem med att äta, tror jag? [censur]

Alltså, jag kan oftast bara äta upp hälften av det jag får på tallriken medan alla andra kan fylla på tre gånger, men däremot blir jag hungrig ganska snabbt efter måltiden. 1-2 timmar liksom.

Jag vet inte om det är så att jag har små ätstörningar eller om det bara är så att jag har en liten magsäck (om man kan ha det)?

Jag är också förkyld VÄLDIGT ofta och det håller i sig ganska länge, vet inte om det har med maten och göra, men någon som vet om jag har problem/vad jag har för problem? [blush]
framtidstron är död:

Ja, det kan man om magsäcken har krympt, men man kan också töja ut den. Ät så du nästan spyr i en vecka, så lär du märka att du sakta får plats med mer och mer.


Jomen, vill inte ha en för stor magsäck. [wink]

Då måste man väl också äta mer för att bli mätt? Och då blir man ju tjockare. (Vill helst INTE vara tjock[y])

Spana också in:

sockersaltad:

Då måste man väl också äta mer för att bli mätt? Och då blir man ju tjockare.


Du skulle antagligen inte känna dig hungrig igen efter bara 1-2 timmar om du åt ordentliga portioner och skulle kanske alltså inte få i dig mer mat än om du äter som du äter nu.

Om du vill ha det som du har det nu förstår ajg inte varför du frågar.
Vad du har för problem? Tankefälla skulle jag gissa på. För visst kan man ha en liten magsäck, men att äta stora portioner kan man lätt öva upp.

För om du ska vara HELT ärlig, vad är det som gör att just DU alltid bara kan äta halva portionen?
Vad händer om du rensar tallriken?

Frågan är ju om det inte bara mer är du som försöker undvika känna äkta mättnad, än att du blir så oehört mätt efter den tallriken att du antingen spyr eller maten sprutar ut igen genom öronen...?