Forumet - KAN INTE ANVÄNDA TAMPONG

KAN INTE ANVÄNDA TAMPONG

7228 0 22
Det är såhär att jag använde en tampong för första gången i augusti. Jag var lite nervös men det gick ändå bra. 7 timmar senare när jag ska få ut den så går det inte. Jag börjar bli kallsvettig o orolig asså jag kunde ju se tampongen så jag förstår inte varför den inte kommer ut så jag drar o drar i snöret men de gör fan ont så jag tar en extra titt noga o då fan är det en sträng hud imellan. lång historia kort klockan är 00.00 jag åker me mamma till gynekolog o det  visar sig vara en septate hymen och för er som inte vet så googla. läkaren fick ut tampongen smärtsamt utan att göra operation och bad mig att sluta använda tamponger. denna "sträng" är fortfarande kvar tills jag gör en operation och jag vet inte vad jag ska ta mig till. ifall jag har sex så kommer det göra ont som faaaan. Någon som har haft detta och har klippt den hemma? de gör inte ont eftersom det inte finns nerver där.

Spana också in:


bbadgirl26: för att min mamma inte ser det som ett problem. hon tycker jag ska vänta tills jag är lite äldre eftersom hon inte ser en anledning till att göra de nu hon tkr jag ska använda bindor framöver

Vadå inget problem? Herregud din kropp är ju din egen? En sak om hon förbjuder dig dricka alkohol eller nåt sånt, men jag tycker det låter jättedumt! Tjata på förfan! 
Om det är något du upplever som ett problem tycker jag absolut att din mamma borde låta dig operera dig. Föräldrar vill gärna tänka att "du är så liten ännu och har inte där att göra", men i ett sånt här fall låter det bara jättekonstigt.

Jag tycker att du ska prata med ungdomsmottagningen eller sköterskan på din skola och be dem hjälpa dig prata med din mamma.

För även fast det inte gör ont är det såklart inte roligt att behöva stå ut med det.
Du ska kunna ha tampong om du känner för det