Forumet - Kan inte bli slickad =/

Kan inte bli slickad =/

5844 0 38
Jag kan verkligen inte bli slickad. Jag vill, men varje gång killen går ner försöker jag få bort honom därifrån. Jag är så rädd för vad han ska tycka om lukten. Alla tjejer luktar ju mer eller mindre där ner.. jag luktar inte illa. Men tänk om hna tycker det?

Killar: gillar ni tjejers slidlukt? Eller gör ni bara det och plågas under tiden?

Tjejer: någon mer som har samma dilemma?

Spana också in:

slaav:

Killar: gillar ni tjejers slidlukt? Eller gör ni bara det och plågas under tiden?


Vissa smakar ingenting/luktar ingenting medans andra gör, både gott o andra mindre gott. Men om killen är upphetsad så ska det ju inte va något problem.

Själv tycker jag att slickning är en av de roligaste sex relaterade sakerna man kan göra.. dock kan tex jag göra de hur länge som helst, så de slutar ju med att tjejen/kvinnan säger ifrån. (ändrat....) [wink]

isola:


(bläh nu kan jag inte skriva mer märkte jag. pga att jag e ny, trist)
Hmm tycker ialf aldrig att de kan va äckligt ^^ det e skit myssigt ändo om man inte är kåt [cute] Varierar väll från person till person.. poll? ;)

Skulle säkert kunna slicka 3 timmar i strek utan o tycka illa om det :P dock får man ju ont i nacken efter ett tag.. så nån liten pause skulle inte skada. Sen finns de tjejer som tycker de e tändade om man kommer i dem o sen slickar, så man får upp av sitt egna.. det skulle jag dock inte göra om jag inte var upphetsad ^^
slaav:

Jag är så rädd för vad han ska tycka om lukten. Alla tjejer luktar ju mer eller mindre där ner.. jag luktar inte illa. Men tänk om hna tycker det?


Han vet redan hur du luktar. Dom flesta tjejer luktar ju nog för att man ska känna lukten redan när man pullar, fast du kanske inte är så våt :)`?

slaav:

Killar: gillar ni tjejers slidlukt? Eller gör ni bara det och plågas under tiden?


Jag tycker om det ibland, men bara om jag e kåt.
slaav:

Jag är så rädd för vad han ska tycka om lukten.


Jag tror nog att ifall han testar och inte tycker om lukten så gör han nog inte om det igen helt enkelt, inte mer med det. Tror inte han skulle kläcka ur sig att du luktar illa eller nåt.
Men jag tror inte att det är nån risk att han tycker det, har aldrig hört talas om en kille som inte gillat lukten.
cannabis:

. Killars kukar luktar väl inte häller hallon


Hahaha, klart könsorganen inte luktar, inte ifall man har tvättat noga ialf, det e ju främst flytningarna och utlösningen som gör det. O eftersom en flicka är våt hela tiden (för de mesta ialf) när man ska slicka, så luktar det ju något mer än en killes som man bara har tagit fram ur underbyxorna.