Forumet - Kan inte få orgasm när jag har sex med min kille?

Kan inte få orgasm när jag har sex med min kille?

489 1 4
Jag har varit tillsammans med min kille i 8 månader nu, och vi har sex varje gång vi får chansen- vilket blir ett par gånger i veckan eftersom båda av oss bor hemma.
Jag älskar att ha sex, och det är alltid skönt och jag får ut en stor njutning av det, men jag kan inte få orgasm. När jag onanerar själv är det inget problem, men tillsammans med honom har jag aldrig kommit över den tröskeln. Någon gång har det varit väl varit nära, men det har alltså aldrig gått, och jag känner att det börjar bli frustrerande.
Jag har inte berättat för honom om detta, vilket kanske jag borde? Ska jag säga det till honom? Och hur ska jag säga det? Vill ju inte att han ska känna sig "dålig" på något sätt bara för att det inte går... :/
Har ni några tips?
//Smått desperat tjej

Kommentarer (4)

  1. Borde kanske nämna att jag förlorade oskulden med honom, så har inga tidigare sexliv där jag fått orgasm..

  2. Sex behöver inte handla om att nå orgasm, I tantra sex exempelvis så försöker man aktivt undvika sån typ av orgasm du talar omt.

  3. Du säger själv att du får en stor njutning av det, så vad är egentligen problemet?

  4. Jag har inte tyckt att det har varit något att bekymra sig över förut, men problemet är att jag börjar känna en frustration varje gång. Jag vill komma. Jag vill och jag kan inte och det stör resten av akten.

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Som Linnea skrev så är det få tjejer som kan komma av endast penetrering. Att få orgasm överlag är generellt svårare som tjej. 
I början kan det vara lite pinsamt att prata om vad man tänder på, hur man vill bli smekt osv men det är värt att ta det steget när man hittat någon nice att ha sex med. Du kan ju börja med att guida hans hand/huvud rätt och låta honom veta när han gör rätt.

Spana också in: