Forumet - kan inte glömma han :(

kan inte glömma han :(

462 0 9
Gjorde slut med en kille för snart två år sedan, eller egentligen så var det han som gjorde slut men det va jag som tog upp ämnet.

Iallafall, så va ja så jävla kär i honom och är fortfarande, i somras så hade han fått höra från min syrra att ja fortfarande hade känslor för honom så han frågade mig om det stämde och ja sa ja jag gillar fortfarande dig. Han sa då att han ville träffa mig och se om han kände samma sak

vi träffades en dag på sommarlovet och vi strulade.
dagen efter så frågade ja va han kände och han sa att han inte visste men att han saknade mig.

Vi träffades ngra veckor senare igen, jag kände mig verkligen inte bekväm i hans sällskap utan ville helst bara åka hem. Men iaf så hade vi sex.

ngra veckor efter det så festade ja med en kompis och frågade han rakt ut, vad han verkligen kände , att han va tvungen att säga sanningen för ja pallade inte vänta längre.

då sa han att han saknade mig men att han inte trodde att de skulle funka mellan oss, han sa också förlåt och att han inte ville göra mig lessen. jag blev såklart skit lessen och förbannad, och sen dess har jag varit ett totalt svin mot honom.

Jag kan inte glömma honom, tänker på han varje dag och skriver nästan med han varenda dag, men efter varje gång vi snackat så blir jag så jävla förbannad så ja knappt vet vad jag ska ta mig till, ja vill inte älska honom, vet fan inte va ja ska göra , hjälp :( [cry]
tjejennn:

Jag kan inte glömma honom, tänker på han varje dag och skriver nästan med han varenda dag,


Tror problemet ligger här, det är ungefär som att man ska sluta röka men varje dag måste man ta några bloss, du matar din begäran efter honom.
Skaffa ett intresse eller börja gilla någon annan, skit i honom han gillar dig inte ändå, du gör ingen genetisk match med hans gener, hans hjärna producerar inte rätt kemikalier, ni är bara vänner..
fatta.
skit i den nooben, spendera din tid på någonting annat.

Spana också in: