Forumet - Kan inte glömma henne

Kan inte glömma henne

1715 0 25

Nu är det så att jag och en tjej var till 99% tillsammans, jag var/är helt fäst vid henne men den senaste tiden han har varit så ointresserad så jag frågade ifall det typ var över mellan oss, hon svara vet inte. Då fråga jag varför har du blivit så ointresserad, hon svarade att hon inte kunde berätta allt och att hon bara var tvungen att fokusera på skolan och hennes sport, och hon ville inte berätta varför. Så jag skrev synd att det var tvungen att sluta på det här sättet och att jag hade hoppats på något helt annat. Hon svarade då typ förlåt men jag har det lite jobbigt just nu och jag hoppas du förstår. Så jag svarade jag förstår och då var det end of that conversation. Men problemet nu är att jag kan fan inte sluta tänka på det vi gjort även under en sån kort tid. Jag fattar inte hur hon bara kan ge upp något hon kämpat för länge( hon är det som tog initiativet). Jag är så jävla förvirrad och ledsen. Jag är bara 15år men det är så svårt när hon var min första riktiga crush. Bara av att se hennes profilbild i newsfeedet på fb får mig börja tänka på henne. Det här är väldigt jobbigt för mig, har somnat sent varje kväll och jag vill bara radera mitt minne av henne ur mitt liv. Hur fan ska jag "glömma" henne, sluta tänka på henne? Vi går även på samma skolan så det blir ju att jag påminns av henne varje skoldag.  Det har gått en vecka sen detta hände och jag har då knappast tänkt på henne mindre. 

Spana också in:


lordius:
skrev aldrig att jag grina :3 skrev bara att jag tycker det är jobbigt och är väldigt ledsen över det, man kan vara ledsen utan att gråta
Gråter du inte då?
lordius:
svårt att bara hitta en tjej så där som man gillar , im aint a player ;)
Mm, du får nog sikta på att bli det. Tjejer gillar tuffa killar, alfahannar. Du är för mesig uppenbarligen men frukta inte... Du är ung och om du håller dig till mig...då kan jag göra en riktig alfahanne av dig.

S3ON:
Här nere i de nordligaste delarna av Småland har vi nog definitionen av att grina, gråta och vara ledsen är samma sak.
Inte i denna delen av Småland, här är gråta, grina och ledsen olika saker. Typ gråta är när det rinner tårar ur ögonen, grina är när man blir tjurig och sur som en femåring och ledsen när man är nere deppig men behöver ej betyga gråta.

Stekaren:
Du är inte ens en gammahanne som grinar efter en sån här sak. Första steget är att erkänna sina brister. Men jag vet, man gör inte det i din ålder, man tror man är perfekt, jag vet det. Vore du alfahanne hade hon inte dumpat dig. Ska du ha hjälp eller inte?
Haha, du skriver så löjligt att det blir roligt, men jag får väl erkänna mina brister, teach me master!