Forumet - Kan inte hålla mig snart längre !

Kan inte hålla mig snart längre !

1057 0 12
Det är så att jag har varit väldigt attraherad av min kompis då och det fanns en dag på gympan då jag såg honom naken i duschen och jag kollade på hans penis då men han såg att jag kollade Men han har inte sagt någonting och jag kommer snart hoppa på honom och suga av honom Snälla hjälp mig någon.....

Spana också in:

Att han inte sa någonting när du kollade kan också vara att han kände sig obekväm och inte vågade säga något, så du inte tror att han "lät dig" titta. Om du är ganska säker på att han är straight så får du antingen bara glömma det eller fråga honom vad han är. Och om du tittar på killarnas snoppar i omklädningsrummet och du blir upptäckt så får du helt enkelt ta smällen om det sprids..
Till att börja med vill jag berätta att jag höll på att sätta kaffet i halsen. Att prova på att vara med en person av samma kön gör dig inte till homosexuell. Skulle du däremot märka under en längre period att du tänder mer på killar än på tjejer så har du anledning att tro att du är homosexuell. Berätta för honom vad du tycker och känner.