Aviseringar
Rensa alla

Kan inte komma


Ämnesstartare

Har varit tillsammans med min kille i ett halvår nu, men kommer aldrig när vi har sex. Han kommer alltid men går inte för mig, tips?


   
Citera
Ämnesetiketter

Många tjejer kan inte komma av enbart penetrerande samlag (penis i vaginan). Kan du komma när du onanerar? I så fall kan det vara en trevlig del av förspelat att du själv onanerar tills du kommit några gånger innan din pojkvän får komma in i dig. Du kan också föröska massera klitoris samtidigt som han är inne i dig. Ta gärna lite glidmedel på fingrarna om det känns bättre. 

Om du vill kan du be din kille att stimulea din klitoris med sina fingrar och/eller sin tunga. Var noga med att berätta vad som känns skönt och vad som är mindre bra. Han kan också massdera din klitoris samtidigt som han penetrerar dig. En del tjejer tycker om när man för in ett finger eller två i vaginan och antingen för dem ut och in eller masserar G-punkten. G-punkten kan han hitta genom att föra in ett finger eller två några cm, kanske kring 3 cm med fingertopparna uppåt mot din framsida/samma sita som klitoris, tills han hittar ett skrovligt område som han sedan får stimulera en stund.

Ett lagom långt förspel där du får bli ordentligt upphetsad ökar chansen att komma medans stress och oro minskar chansen. Ett tips för att slappna av och öka chansen att komma är att försöka att inte fokusera allt för mycket på att man vill komma men inte gör det utan istället försöka fokusera på att man har en skön och mysig stund med sin partner som är betydelsefull även om man inte skulle lyckas komma. Kommer man då är det en mycket välkommen bonus.

En vibrator kan också vara ett bra hjälpmedel före och under sexet. Satisfyer gör bra klitorisvibratorer. Sedan min tjej skaffade en sådan och lärde sig att använda den på rätt sätt kommer hon alltid flera gånger. 

Lycka till!


   
SvaraCitera

Du ska inte vänta så länge och dölja det för honom, senare kan det bli en besvikelse för er båda. Var öppen och berätta för honom, jag håller med kommentaren ovan kanske han borde stimulera dig med fingrarna.


   
SvaraCitera

vad i


   
SvaraCitera