Forumet - Kan inte komma när jag har sex

Kan inte komma när jag har sex

2131 0 8

Tjena tjena, är en kille på femton år som förlorade oskulden för typ en vecka sen. Vi höll på i typ en halvtimma men jag fick aldrig komma, är det normalt eller? brukar ju alltid komma när jag runkar liksom. Tacksam för svar :)

Inga kommentarer

Senast ändrad 19 Sep 2013, 08:28 av André Vifot Haas
Tråden har 8 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

tror det inte är helt ovanligt för oskulder, det krävs lite träning innan man faktiskt kommer på "hur man gör" osv. det är ju ganska stor skillnad på att vara själv hemma med sin välbekanta tillfredsställarhand och att vara två stycken i samma rum som ska dela något så pass intimt. Det är så mycket nytt, dessutom kan man känna psykisk press osv. Fortsätt försöka, prova runt lite olika ställningar, hastighet, osv. Ingen är sexproffs från början, men alla kan träna för att bli så småningom :) Förr eller senare borde det gå, men känns det som att det "aldrig" kommer funka, gå till ungdomsmottagningen och prata med dem lite. De kan nog hjälpa dig.

kan ju va 1 idé att testa mer än 1 gång. vet många som int ekommit första ggn :S

Spana också in:

det kan bero på flera saker. antingen får du inte tillräckligt med stimulans, eller så runkar du för mycket eller något... testa vilken ställning du tycker är skön. oftast är det en viss ställning som ger mer än andra.

Då har du ju oskulden kvar.. eller?? Rullar ögonen