Forumet - kan inte komma på någon bra rubrik

kan inte komma på någon bra rubrik

571 0 39
Jag är en kille på 17 år, Jag har aldrig haft en flickvän i hela mitt liv,
har haft sex med en nära tjejkompis (flertal gånger) men inte numera, nu har hon en pojkvän.
Jag är trött på att vara ensam, faktum är, att jag är rent ut sagt depremerad, det är vid mer än ett tillfälle jag har med tårar i ögonen hållit ett rakblad mot handleden och önskat att få slut på detta (är inget emo, och skulle nog aldrig ta självmord på riktigt, I want to go down fighting) några av er kanske inte vet hur det känns, andra kanske vet precis vad jag talar om, det är väldigt svårt när man känner sig ensam, oälskad och obetydlig.
allt jag önskar är att få ha någon att hålla om när jag känner mig ensam en dag, någon att kyssa i nacken innan hon hinner se att jag är bakom henne, någon somm kan berätta för mig att jag betyder nått för den, någon som jag kan älska och bli älskad av.
Jag vet att det finns fler med samma problem som jag, eller som har haft samma problem, ni som har detta problemet, skriv till mig, så vet jag att det finns dom som förstår mig, ni som inte längre har detta problemet, skriv och berätta hur ni blev av med det.

vill tacka alla som tagit sig tid att läsa detta och tack igen om ni lämnar en kommentar.

Mvh JJ [love]

DSC00024.JPG

Spana också in:

Darth:

.


Jag blev tillsammans med mitt ex när jag var 18år och det var helt klart värt all den väntan, just nu (över 1år sen sedan det tog slut) känner man så som du gör nu, dock långt ifrån alltid, men vissa dagar blir det för mkt.

Men fokusera på dig själv, lära känna dig själv nu när du har tiden. lägg ner tid på dig själv helt enkelt. det är inte så bra att gå in i ett förhållande om man inte vet vad man vill med sitt liv eller är osäker på sig själv. kan sabba en hel del faktiskt.

försök att tänka på annat när tankarna kommer, umgås med polarna. tjejen kommer när det är dags sen :)
Wanking BC:

Haha..upp-o-nervänt kors


Wanking BC:

Om du inte hade haft det så hade du fått min sympati


Jag tycker inte att du bör hänga upp dig på det, jag är inte en elak satanist

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


kebu12:

vilken gullig kille du verkar vara, måste ju vara alla tjejers favorit


Haha, jovisst, om det hade vatt såväl hade jag inte haft detta problemet
men tack för de fina orden[love]
Uranus:

17 år är ingenting för övrigt. Jag är 22 och har inte haft någon flickvän så du kan ju komma tillbaka då.


jag sympatiserar med dig, men som du säkert förstår så känns det jobbigt för mig även om jag bara e 17 bast, jag tycker att man inte bör jämnföra sina egna problem med andras för att få dem att verka mer eller mindre betydelsefulla, det som är en big deal för en själv är kanske inte det för någon annan, det är inte hämskt att tycka synd om sig själv, jag förväntar mig inte att du ska tycka synd om mig, men däremot förväntar jag mig att du ska respektera det jag skrivit.
tack för att du skrev iallafall, jag kanske har missupfattat vad du menade med vad du skrev, men detta jäller även alla andra som ska klanka ner på det jag skrivit

och en sak till, ni som ska skrivi hur ful jag e på bilden eller fråga om jag e kille eller tjej bara för att jävlas, behöver inte skriva något alls.
Darth:

det som är en big deal för en själv är kanske inte det för någon annan,


Jag är bara så trött på alla "Buhu, det är så synd om mig. Jag är snart 18 och har inte haft sex eller någon flickvän än." Det är normalt ffs.

Darth:

det är inte hämskt att tycka synd om sig själv


Att tycka synd om sig själv är jävligt emo och jävligt fjantigt. Det är många som är i din situation, men de skapar inte gnälltrådar på internet för det.
Uranus:

Jag är snart 18 och har inte haft sex eller någon flickvän än." Det är normalt ffs.


jasså? ok, jag vet inte vart du bor där det är normalt, men i mitt område/ klass/ stad så är egentligen 97,3% över 15 i ett förhållandeUranus:

Att tycka synd om sig själv är jävligt emo och jävligt fjantigt


nope. det är inget fel att tycka synd om sig själv, det personen som är mäst betydelse full för en är sigsjälv, altså: det du känner är vicktigt är vicktigt

och btw, du tycker kanske att detta är fjantigt, andra gör nog inte det, du har rätt till din åsikt, men du behöver inte yttra den här om allt du ska säga e hur fjantig, barnslig och emo jag e som skriver sådant här.