Forumet - Kan inte lämna killen pga ekonomi.

Kan inte lämna killen pga ekonomi.

591 1 3
Jag är så j*vla trött på den här barnsliga "mannen" jag bor tillsammans med. Har lust att kasta ut honom med alla hans saker, helst igår. 
Han är en jättebebis som inte har fått lära sig hur man klarar sig själv utan hans mamma har alltid fixat ALLT åt honom, sen vi flyttade tillsammans har jag fått tagit över mammarollen, det värsta är att vi har ett barn tillsammans också så här hemma är jag mamma till en ettåring och en tjugoåring. 
Problemet är det att jag inte kan lämna honom (tro mig, jag har mina anledningar till att kasta ut honom med huvudet före), min föräldrapenning har just tagit slut och han står för inkomsten genom att jobba helg. Jag sitter med pengar från försäkringskassan som blir ca 5500 kr sammanlagt i månaden, räcker till räkningar och så blir det några kronor över. Inte en chans att jag klarar mig på det i månaden.
Dessutom så beviljar inte soc mig pengar så länge jag inte hoppar av skolan (har ett halvår kvar tills jag är färdig) så jag sitter i en j*vla sits just nu. 
Jag är så himla trött på det här och vet inte hur jag ska bära mig åt, kan inte tänka mig att bo tillsammans med den här människan i flera månader till, det går bara inte. 
Någon som vart i samma situation, hur gjorde ni?

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Salko nu är de så att soc inte kan kräva att du söker jobb tro mig jag jobbar med att hjälpa folk att skapa rätt oss soc skulle du vilja ha råd eller till och med ha med mig på möten med dom är de inga problem för jag vet hur dem är dem försöker göra de lättare för dem fast de är en sak alla glömmer bort och de är att dem har en skyldighet om du vill ha hjälp kan du skriva ett pm här så kan vi prata mer om hur allt ligger till men utav de jag ser du skrivit har dem gjort fel och om jag skulle varit dig skulle jag dragit detta till rättegång för att få rätt men soc brukar ofta ändra sig innab de gått så långt men hör gärna av dig:)
Du har ju ett ansvar gentemot ditt barn att inte låta hen växa upp i ett stabilt hem. 
Du kan ju börja studera igen och ta kontakt med soc. De särar inte på mammor och barn om det inte är väldigt nödvändigt så de lär ju ge dig en lägenhet.
Prata med honom om problemen. Det är en fördel om han vet vad det är för fel på honom så han kan tänka efter vad han gör.