Forumet - Kan inte sluta tänka på det. (Uppföljare)

Kan inte sluta tänka på det. (Uppföljare)

214 0 26
Detta är en uppföljare till följande tråd, som jag gjorde för ca 2 veckor sedan; http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=298400


Hursom...den där killen addade mig redan samma dag. Vi började snacka och snackade ungefär varannan dag under hela den veckan. I slutet av den veckan frågade han efter mitt nummer, kändes lite smidigare så då alla borde veta hur facebookchatten är . Sen var det något med min mobil som gjorde att mina sms inte kom fram till honom, bara vissa.. enligt honom. De gånger vi har snackat har det varit bra stämning osv, men den här veckan har jag skrivit kanske 2, 3 gånger, men han har inte svarat.

Jag vill verkligen ligga lågt. Sitter och väntar hela tiden på att han ska skriva. Är jag för ivrig? Jag har aldrig varit på G med någon kille, inte mer än såhär,så jag vet inte hur "off" man brukar vara i början, har en förmåga att bli för mycket.

Grejen är den att jag vill träffa honom igen inom en snar framtid. Det var iofs bara 2 veckor sedan den där händelsen, men ändå. Borde jag sluta tänka på det, och bara vänta tills han skriver? Eller ska jag vara jobbig en gång för mycket och skriva? Tänker ständigt på det här och vill bara träffa honom igen. Vad borde jag göra????
Han har ju som sagt berättar för dig att vissa av dina sms inte når fram? Du borde ha "Leveransrapport" på din telefon så ser du om smsen når fram eller inte, jag har det. Nu vet du dessutom om han ljuger eller inte, du ser ju själv om smsen nått från eller inte beroende på vilket leveransrapport du får.

Men ja, jag tycker du ska försöka få kontakt med honom en gång till! Testa på facebook nu kanske? Sms verkar ju inte vara så effektivt i ditt fall. Men ja, testa en gång till!

Spana också in:

Blivande_japan:

Okej, han verkar inte jätteintresserad iaf


Han visade verkligen intresse i början eftersom att han tog intiativ till att både lägga till mig, fråga efter mitt nummer och skriva på sms. men nu har det bara runnit ur... vill inte vara den som skriver hela tiden heller. nu har jag skrivit 2 ggr på fb, den här veckan. men han har inte svarat.