Forumet - Kan inte sluta tänka på henne :(

Kan inte sluta tänka på henne :(

1247 0 2

För kanske tre veckor sen började jag SMSa med en tjej från min skola. Vi "klickade" ganska snabbt, och jag fick några känslor för henne som jag aldrig upplevt förut. Jag är ganska säker på att det faktiskt var kärlek jag upplevde. Notera att jag bara hade pratat med henne lite då, och därför bestämde mig för att bjuda henne på en dejt. När jag frågade henne blev jag besviken av svaret: "Ledsen, jag är på G med en annan kille just nu, så om vi träffas så är det bara som kompisar", men just då tänkte jag väl bara lite "skit samma, finns fler tjejer i världen".

Fyra dagar senare blev hon faktiskt tillsammans officiellt med den där killen hon berättade om, och det var då det jobbiga började. Jag insåg att hon var den enda jag har varit kär i (hur konstigt det än låter efter att bara ha pratat i två veckor, men så är det). Jag tänkte på hur det var så nära att det blev något mellan oss. Skulle hon inte haft en kille på G hade hon garanterat sagt ja, det bara vet jag. Tro mig, det skulle vara ganska svårt att hitta en så perfekt tjej för mig som henne. Vi delade riktigt många intressen, värderingar och tankesätt i allmänhet. När vi två, som tidigare inte trodde så mycket på såna känslor, bildades just det, i alla fall från min sida. Just nu kan jag bara inte sluta tänka på henne, och det känns som jag bara sitter och väntar på att hon ska bli singel igen. Hur tycker ni jag ska hantera mina känslor?

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Det kan ta ett tag, men det går över. Gör något du tycker är kul, gärna med kompisar. Då lär du få tankarna lite åt ett annat håll.

Du tänkte rätt där på en punkt, och det kan du återvända till sen; Det finns fler tjejer.

du verkar ha fått en crush påhenne. det går över. gör kul grejer med kompisar och försök träffa lite nya människor.