Forumet - Kan inte sluta vara otrogen..

Kan inte sluta vara otrogen..

14136 0 234
Hej. Jag har flickvän som jag älskar och vill egentligen bara ha henne. Har inget behov av någon annan, hon tillfredsställer mig full ut på alla plan.

Sen helt plötsligt när något läge uppenbarar sig kan jag inte hejda mig. Idag t ex, var på gymmet helt ensam, så kommer en tjej jag känner. Nu är det bara hon och jag på gymmet.

Hon har alltid flörtat lite med mig och typ gjort rätt, eh show offiga grejor mot mig. Typ frågar ofta om jag kan passa henne på knäböjen (då måste man stå bakom henne, typ med skrevet mot hennes röv medan hon böjer sig - ni som tränar vet vad jag menar). Detta var första gången vi var ensamma på gymmet, och det hela slutar med att vi har sex i en spegelsal där alla hantlar är.


En annan gång så var jag ute med polarna på klubb, plötsligt kommer en tjej som spanat in mig under kvällen och ställer sig med röven mot mitt skrev och drar med handen på låret. Kvällen slutar med att jag följer med henne hem..

Jag kan inte stå emot i stundens hetta..

Som ni kan se är jag alltid "offret", kan inte stå emot när läge ges.. Min flickvän anar ingenting.

Kan fan inte fortsätta så här, får dåligt samvete.. Någon som har tips på hur man löser detta? Jag vill fortfarade kunna socialisera med andra människor.

Spana också in:

Tamburinmannen:

Alltså det där med logiken... det var aldrig nåt som du fick lära dig, eller?


Betänkt hur många överviktiga människor vi har. Kanske till och med du är alldeles för tjock. Tror du de BEHÖVER så mycket mat de trycker i sig? Nej just det. Men de äter i alla fall. Jag BEHÖVER inte mer sex, men när läge uppenbarar sig har jag sjukt svårt att låta bli. Det är som om någon skulle hålla en muffin framför en hungrig tjockis.