Forumet - Kan inte vara otrogen...

Kan inte vara otrogen...

643 0 50
Hej. Jag har flickvän som jag inte älskar och vill egentligen inte ha henne. Har behov av någon annan, hon tillfredsställer mig inte full ut på alla plan.

Sen helt plötsligt när något läge uppenbarar sig så hejdar jag mig. Idag t ex, var på gymmet helt ensam, så kommer en tjej jag känner. Nu är det bara hon och jag på gymmet.

Hon har aldrig flörtat med mig och aldrig gjort show offiga grejor mot mig. Typ frågar aldrig om jag kan passa henne på knäböjen (då måste man stå bakom henne, typ med skrevet mot hennes röv medan hon böjer sig - ni som tränar vet vad jag menar). Detta var första gången vi var ensamma på gymmet, och det hade kunnat sluta med att vi haft sex i en spegelsal där alla hantlar är, men det gjorde det inte.


En annan gång så var jag ute med polarna på klubb, plötsligt kommer en tjej som spanat in mig under kvällen och ställer sig med röven mot mitt skrev och drar med handen på låret. Kvällen slutar inte med att jag följer med henne hem.-

Jag kan inte låta bli att stå emot i stundens hetta..

Som ni kan se är jag alltid "offret", men kan stå emot när läge ges.. Min flickvän anar inte att jag är så trogen.

Kan fan inte fortsätta så här, får dåligt samvete.. Någon som har tips på hur man löser detta? Jag vill fortfarade kunna socialisera med andra människor.

Spana också in:

Tyrael:

Alla människor har inte vad det krävs för att vara otrogna svin


Jag har märkt det. Har du några tips?

genus:

*män
bara män som är svin [cute]


Fast det finns kvinnor som är svin också. Inte riktigt lika vanligt kanske, men dom finns.

nubbie:

Du sitter i en riktig knipa mannen [tard]


Ja! [cry] Vad ska jag ta mig till?!?
nubbie:

Låter som en otroligt bra ide! Du kan ju alltid bikta dig också, få svar från någon som har direktkontakt med mannen uppe bland molnen [y].


Ah, det kan jag göra, kan även försöka ragga på någon av nunnorna. Inte för att det kommer fungera men kan ju vara värt ett försök. [blush]