Forumet - Kan jag bada i slutet på mensen?

Kan jag bada i slutet på mensen?

2496 0 16
Hej!
Det är ju förjävla varmt nu och jag svettas som en gris. Jag har velat bada hela veckan men självklart ska jag ha MENS då. Fick min första mens i januari så jag har inte riktigt "lärt känna" min mens ännu. Men jag har blödit från måndag... Måndagen blödde jag inte så mycket, sen var det en jävla massa blod tisdag till torsdag morgon. Har knappt blödit under natten, bara lite lite. I vanliga fall när jag ställer mig upp på morgonen bruksr det liksom forsa... Men det gjorde det inte nu och det var inte heller så att det droppade i toan. Nu, nästan 2 timmar senare har det blödit liiiite, men det känns typ som gammalt blod eller nåt för att det är liksom inte så rött som det andra har varit.

MEN NU SKA JAG FAN TA OCH KOMMA TILL SKAKEN. Jo, jag undrar om jag skulle kunna bada idag? Alltså i sjön då. O nej, jag tänker inte trycka upp nån tampong. Men jag undrar finns det några risker? Vad kan hända liksom? ;) Skulle ni ha gjort det?

Spana också in:

Jag tror absolut att det ska gå! Jag brukar bada till och med när jag har måttlig blödning utan tampong, sätt på dig badkläder och så (du kommer knappast blöda så det blir "blodigt" i vattnet) och när du väl går upp så torka av dig och byt till en trosa med färdig binda i direkt, då äre ingen risk att det är massa blod överallt.