Forumet - Kan jag bli smal om jag gör såhär...

Kan jag bli smal om jag gör såhär...

1510 0 1
Hej! Är ny här, och behöver verkligen svar på denna fråga.

H

Jag vill ju bli smalare, men ända vara vältränad. Alltså jag vill bli fast i kroppen. Och varje dag i skolan äter jag knappt nån lunch, så jag går mat lös i ca 6-8 timmar mellan frukost och middag.Och jag försöker dra ut på mitt gående så jag går så mycket som möjligt varje dag.Är den metoden rätt för att bli smalare?

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Det här är fel metod. Om du svälter och skippar måltider kommer din kropp börja ta energi ur dina muskler - de kommer brytas ner. Du blir inte slank, utan utmärglad, och det är inte vackert någonstans. För att bli vältränad måste du äta ordentligt samtidigt som du motionerar, inte skippa någon måltid utan äta en varierad, regelbunden och stabil kost. Du kan till och med äta godis och sötsaker utan att något farligt händer!

Att skippa måltider i samband med hård träning och en dålig självkänsla till att börja med är den absolut snabbaste vägen till ätstörningar. Jag låser tråden för stunden då ätstörningstriggande material är förbjudet på sidan och jag har inte möjlighet att hålla koll på den - men du är jättevälkommen att skriva ett meddelande till mig om du har frågor. Jag har själv varit ätstörd, och den här tråden får i princip alla mina varningsklockor att ringa hejvilt.