Forumet - Kan jag ha åkt på vinterkräket? :C

Kan jag ha åkt på vinterkräket? :C

1495 0 23
Har helt SJUKT ont i magen så jag ligger mest och vrider mig av smärta när jag inte poppar piller, gråter, kissar med rumpan (m.a.o. Dold text: diarré) och mår helt stört illa. Har dock inte spytt ännu. Vad tror ni?

Eller kan det vara kombination av menskramper efter ett "dagen efter"-piller som jag tog i måndags och lite alkohol igår (två öl och 1/2 dl vodka)? Brukar aldrig ha mensvärk annars. [sad]

Nej, jag tänker inte ringa läkare eller sjukvårdsupplysning. Vill inte. Det kommer inte att ske. [no-no]
MissingNo:

Mår du inte illa så är det väl inte kräksjukan? Eller? [cute]


Man behöver inte kräkas om man har kräksjukan. Det kan komma andra vägen så att säga. Vilket det gör. [sad] Brukar sällan kräkas när jag är magsjuk, vet ej om det beror på att jag har mycket försämrade/nästan inga kräkreflexer.

MissingNo:

Och mår du illa kan det ju lika gärna vara av smärtan.


Ja, sant. Men mår illa just nu och jag har inte så fruktansvärt ont för tillfället.

Spana också in:

Kan man inte bli sämre i magen av dagen-efterpiller? finns ju typ en miljard biverkningar med dem. alkohol är heller ingen höjdare.

vet ej om det är vinterkräksjukan eller ej. jag hade skitont i magen och kräktes och var dålig i magen när jag hade det. mådde sjukt illa också.

dock brukar man ju känna skillnad mellan vanligt magont och mensvärk!? jag tycker i varje fall att det sitter på helt olika ställen.
Blivande_japan:

mina erfarenheter är att magsjukeont sitter kring naveln och mensont lite efter sidorna allra längst ner, typ över ljumskarna


Hm, då är det nog inte mensverk. Fast som sagt, kan nog räkna på en hand hur många gånger jag har haft mens i mitt liv så jag kan ej vara säker.

S3ON:

What ever.. Dra till sjukan om du inte är pigg på 1 vecka från nu. [y]


Tror ej att jag skulle våga åka in, har läskiga erfarenheter av läkare och magproblem. [sad]
The Saviour:

hej[cute]


[no-no] Är upptagen.

Livtrasir:

har aldrig fått, tror inte att det existerar, mediahysteri och ohygieniska julbord är nog orsaken.


OF 5:

Livtrasir: har aldrig fått, tror inte att det existerar, mediahysteri och ohygieniska julbord är nog orsaken.


enhimmelskdrog:

this


"Vinterkräksjukan är en mag- och tarmsjukdom som orsakas av ett så kallat calicivirus. Det finns två typer av calicivirus: norovirus, som är den vanligaste typen, och sapovirus, som förekommer mindre ofta. Båda ger likartade symtom."
http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Vinterkr...

Artie:

aa be kay gå till apoteket och köp vätskeersättning till dig.

har det blivit bättre än


Nä, det är inte bättre. Kay är på väg till apoteket just nu, vi måste ha medicin till Algot också för han har magrat av som fan (tror han väger typ 1,7kg innan vägde han 2,2kg) på bara några dagar...