Forumet - Kan jag lita på henne?

Kan jag lita på henne?

411 0 9
Tja - 2 veckor sedan gjorde jag och mitt ex slut. Vi pratade rätt mycket om hur vi ska kunna vara med varandra i framtiden och hon sa att hon inte ville att vi skulle sluta snacka med varandra.

Här om dagen smsade jag henne - Det slutade med att hon skrev "Jag vet inte J, det känns så skumt att prata med dig som vanligt redan, behöver nog vänta en stund"


Eftersom det var HON som dumpade MIG, så borde det väl vara JAG som skall känna att det är skumt att prata med henne. Hon dumpa mig pga: Hon har tappat känslorna för mig.


Sen idag - så jag en bild från gårdagens utekväll med henne kompis. De hade tydligen varit ute med 2 killar .... 1 av dessa killar har/är mitt Ex intresserad av. Hon berättade det när vi var tillsammans, men försäkrade mig om att det bara var en rolig grej (hon hade gjort bort sig inför honom)Jag blir så JÄVLA arg på henne. Hon säger att hon vill att vi ska kunna snacka - sen tycker HON att det är skumt att vi gör det. Hon berättade i förhållandet hur hon verkligen inte tyckte om människor som precis efter ett break-up går och är tillsammans med en annan person. - Så ser man denna bilden (som är liiite uppenbar om att det är något pågång)

Så - kommer jag någonsin kunna lita på henne som en vän eller något liknande? VAD borde JAG göra. Jag känner: Vill bara skicka ett argt sms till henne. Jag borde: Skita i det, låta det gå över.

Vad tror ni är det bästa jag kan göra? - Vill INTE bli ovän med henne.

Spana också in: