Forumet - Kan jag ta ut mina motgångar?

Kan jag ta ut mina motgångar?

120 0 3
För att göra detta kort, jag vet inte om jag lever eller inte. Jag är 22-år , vet inte vad jag vill göra, har ingen ork att umgås med människor eller träna. För två år sedan så kunde jag det, men jag strävar att gå tillbaka dit.

Den stora skillnaden nu och då är att jag bor i en egen lägenhet, köper min egen mat och lever på. Jag började på mitt nya jobb och trivdes som fisken faktiskt och jag var nog rätt så spänd, kan nog vara därför jag känner mig sliten idag.

Men det här med att känna sig trött och nedstämd har jag känt rätt så länge, faktiskt i över ett år, alltså, över ett år så har jag känt såhär och jag hoppas verkligen att mer rutiner nu med jobbet kommer att lösa en hel del i min tillvaro.

Frågan jag ställer då är förstås, kan jag ta ut denna nedstämdhet och motgångar? Kan jag ta mig tillbaka till den personen som jag var för två år sedan? Den människa som orkade köra fyra tunga pass i veckan + jogging samt att njuta över att få umgås med människor. Jag hoppas! Jag hoppas att jag orkar med och att jag lägger mig tidigare ikväll med hopp om att orka med jobbet och allt annat runtom mig.