Forumet - Kan man bleka mörkt hår?

Kan man bleka mörkt hår?

1122 0 11

Spana också in:

Nu ska du få höra!! Jag gjorde detta senast idag! [bigsmile]

Först använde jag en avfärgning som tog bort de konstgjorda pigmenten.. (inte röda pigment) Då fick jag ungefär mig naturliga färg, lite rödare än vanligt.. har typ tråkig ljusbrun/råttfärgat naturligt.

Sen gick jag till frisören och där blekte hon slingor i mitt hår, den gula tonen som ofta blir när man bleker tog frisören bort genom att "nyansera" färgen.. hon stoppade i nåt slags askpärlemor-grejs i håret som gjorde färgen mindre gul/röd-aktigt!

Så nu har jag typ väldigt ljustbrunt eller mörkblont hår med ljusa slingor..
Sen får du bara fortsätta att göra blonda slingor för att få det ljusare..

Att bleka hela håret fungerar sällan eftersom det blir orange då, och oftast blir det gulare i hårbotten och mörkt orange i topparna!

Så mitt råd: Gör som jag och gå till en frisör!! Tycker du att det är dyrt så fråga om dom har någon elev/praktikant.. Jag gjorde hos en praktikant, hon blekte slingor i hela mitt hår för 350 kronor och det blev jättebra!! [y]
GreedIsNine:

Jag har väldigt mörkt tjockt hår, men funderar på att bleka det blont till jul eller nått. Kommer det bli blont eller nån konstig färg. Sliter det enormt på håret?


fett svårt om man har färgat mörkt och ska bleka. då blir man fjortizz me blond i hårbottnen och sen oranget/gult uttonat. Men om du inte har färgat tidigare går de asbra!