Forumet - Kan man bli kär på internet?

Kan man bli kär på internet?

9120 0 138
Kan man bli kär i någon man endast träffat på internet eller inte? Tycker ni det är konstigt? Vet att flera ser olika på det så intressant med en undersökning :)

Motivera gärna ditt svar och om du vill så kan du ju berätta någon personlig upplevelse angående det här.

Spana också in:

Jag vet inte[shake] Det kan bara den personen som är med om det svara på, egentligen[y]
Man ser ju vad personen skriver och så..menar du att man har sett bild också eller?
iaf..man vet ju inte hur personkemin stämmer överens o sådär, så det kan vara lite svårt. Och man har ju inte varit i den personens närhet, för då är det lättare att bli kär, tror jag. Okej, det här blev lite flum kanske. jag skrev iaf nåt[rolleyes]
Tyrael:

OJ UTSEENDEFIXERAD HÖRDE JAG :D


jag menar bara så man vet vem det är man skriver med
man kopplar liksom ihop det man ser på dataskärmen, alltså orden den andra skriver, med hur han eller hon ser ut. det har inte nåt med att man är utseendefixerad att göra. man får en "helare" bild så att säga
Egentligen kanske man inte kan bli riktigt, riktigt kär i en person man bara träffat på internet. Om man skriver med personen ett bra tag vet man ju endå hur personen är på för vis lite grann iaf. Men jag tycker endå att personen kan vara annorlunda i verkligheten än över internet. Började själv skriva med en kille över internet, bor 60 mil ifrån mig.. Var bara tänkt att det skulle vara en internetvän eller hur man ska säga det. Men slutade med att vi började gilla varann. Men vi träffades och är tsm nu.

Vet att jag blivit smått intresserad över andra killar på internet innan mitt förhållandet nu. Men har jämt slutat med att man slutar skriva med varann, tappar kontakten helt enkelt och sen blev det inget mer med det.
har lite svårt att tro att man kan bli det innan man träffar personen IRL o ser vad den "går för" så att säga.. jag gillade mitt ex innan vi träffades.. men blev kär först efter att ha träffat henne i ngn månad [y]

NormaJean:

men blir man kär nuförtiden?


eh ja [confused]

hejkattunge:

Krävs dock att man ska ha träffats


[y]
Min motivering till NEJ det kan man INTE är följande:

Man måste träffas irl för att få rätt bild av personen. Även om ni såg en bild på mig ist för på ett dörrhandtag, så har ni säkert hur olika uppfattningar som helst av mig som person.

Dem man själv chattat med i månader och sedan träffat irl har ju inte alls varit som man tänkt sig.

Jag tror att man blir kär i sin egen bild av personen, sina egna drömmar och att man ger personen egenskaper som man inbillar sig eller hoppas att denne har.

Möjligtvis om man cammar normalt Dold text: (inget snusk [no-no]) med varandra, men inte genom text och bild!