Forumet - Kan man få intravenös antibiotika utskrivet?

Kan man få intravenös antibiotika utskrivet?

2628 1 23
Har någon här försökt sig på det någon gång, vad tycker läkare om det? 

Tänker inte dricka en hel sån där flaska för barn dagligen, och klarar verkligen inte att svälja tabletterna, även om jag delar dem i 8 bitar. Sjukt obehagligt, känns som jag har bitar i halsen i timmar efter. Dessutom tänker jag ej krossa dem och käka med yoghurt pga sjukt jävla äckligt. Jo, jag höll på sådär nästan en vecka, men sista gångerna spydde jag upp sörjan.. 

Så sista alternativet, intravenöst??? Har inga problem med sprutor what so ever. Tror ni läkare kan gå med på det här? Först å främst måste de givetvis lära mig hur man gör pga är ingen sprutnarkoman liksom. Men kan la inte va så svårt? Bara vara försiktig och sikta lite snett in i dt tjockaste blodkärlet man ser?
Senast ändrad 17 Dec 2014, 13:16 av André Vifot Haas

Spana också in:

Man ges ju antibiotika via dropp och ej sprutor på sjukhus tror jag ej så det går nog ej.
Jag hade också svårt att svälja tabletter förut men ju mer man gör det desto mer vänjer man sig. Nu kan jag svälja stora tabletter utan problem, eller ja, det är ju obehagligt men har man ett stort glas vatten till hands så fixar det sig.
Försök vänja dig!

isola:
mm det blir så men man får försöka och försöka. har råkat kräkas upp många tabletter och fått många tabletter fast i halsen men man får ej låta det hindra en.
FAN HELLER

får la gå med problemen tills d blir tillräckligt allvarliga så d kan lägga in mig ngn vecka lr så¨med dropp :)