Forumet - Kan man få några extra bidrag?

Kan man få några extra bidrag?

447 0 5
Alltså, har nyligt fått veta att jag kommit in på en skola borta i Sundsvall, är 16 år och bor Kramfors och har nu tänkt och kommit överens hemma om att jag ska försöka hitta ett boende i Sundsvall, så jag bor nära skolan osv och slipper pendla emellan..
hur som helst så har vi här hemma tagit reda på att jag kan få inackorderingstilläg samt studiebidrag och det tillsammans blir ungefär 2.500, och sökt och grejat på för att kolla om det finns något slags av "extra bidrag" man kan få? 
För med 2.500 så får man typ precis råd med en 1:a typ, men mat och skit känns ju också rätt viktigt att kunna ha tillgång till,typ.. Så haha, är det nån här som vet något om man kan få några fler bidrag? 
Kan man gå till soc och kolla om de kan stå för lägenheten?
Eller gäller det bara för de som är 18? 
Vore super tacksam för svar!

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Om din familj drar in mindre än 125000 per år kan du få ett extra bidrag från CSN. Mer från inackorderingsbidrag kommer du ej att få så länge dina föräldrar inte flyttar längre ifrån skolan. Soc kommer inte hjälpa dig om du inte har behov, vilket du inte verkar ha. Själv löste jag gymnasietiden genom att jobba helger och lov. 

Spana också in:

Pulvercity Cool