Forumet - Kan man ha porr?

Kan man ha porr?

411 0 16
Jag tycker det verkar så spännande översexuellt och övererotiskt det som utspelar sig i porrfilmer och liknande. Jag har därför tänkt att det skulle vara spännande att testa att ha porr själv. Det verkar liksom coolare än vanligt svennesex, i alla fall som omväxling. Jag testade med min förra tjej som visserligen var amerikanska men hon menade att man inte kan ha porr, utan porr är just den schanger av film och bilder som visa sex. Vi höll på och diskuterade detta fram och tillbaka men hon stod på sig att man inte kan ha porr, eller efter att jag tagit upp saken minst tjugo gånger blev det väl snarare ”I told you so many times!!!! YOU CAN’T FUCKING HAVE POOOORRRNNNNNN!”. Så nu är frågan till er: Kan man ha porr? Skulle det inte vara roligt att testa på just sådant porrfilmssex och skulle det då kallas att ha porr?
Gasolinerainbow:

Men måste vi vara så inskränkta i definitionen?[sad] Jag tycker det skulle vara roligare om det är själva sättet att ha sex på som kallas för porr och så kan man träffas och ha porr, och bravera med hur bra porr man har haft.


Sex är sex hur man än beter sig under sexet. Att härma sexet i porrfilmer med fejstön, sperma ned överallt osv kallas ju fortfarande för sex.

Spana också in:

Nej, porr är ett samlingsord för pornografiskt material (bilder, filmer, litteratur etc) och inte något man "har". Som isola sa, även om du har sex och kopierar något du sett i en porrfilm är det fortfarande sex. Du kan SKAPA porr om du filmar dig själv eller tecknar något, men porr kan du bara ha om du t ex sparar filer på datorn. Det är inget verb.