Forumet - Kan man ha sex innan man tagit alla tre sprutorna mot livmoderhalscancer?

Kan man ha sex innan man tagit alla tre sprutorna mot livmoderhalscancer?

330 1 34

Spana också in:

bcsc:

jag har inte tagit dom o jag och min pojkvän har sex jätte mkt när vi träffas :)


Spelar väll ingen roll hur mycket sex man har, räcker med att det skett överhuvudtaget.

Dock sa en kompis till mig att Gardasil inte är ett fullgott skydd oavsett om du sexdebuterat eller ej, då det inte står emot alla cancersorter som kan drabba livmodern, men några är bättre än inga tyckte jag! [smile]
Isawien:

Spelar väll ingen roll hur mycket sex man har, räcker med att det skett överhuvudtaget.Dock sa en kompis till mig att Gardasil inte är ett fullgott skydd oavsett om du sexdebuterat eller ej, då det inte står alla cancersorter som kan drabba livmodern, men några är bättre än inga tyckte jag!


jaha :)
Avråder dig till att ta sprutorna. Tog första för inte så länge sedan vi var 3 stycken (av ca. 30) som blev sängliggandes i 2 veckor med illamående, yrsel, feber, värk, allting blev alldeles "dimmigt" eller hur jag ska förklara det. Vet flera som fått biverkningar. Mina kommer och går fortfarande och läkarna säger att Ja det beror antagligen på vaccinet :)
Blivande_japan:

antar du fått dessa resultat utifrån egna empiriska studier?


Långt ifrån alla har lika bra immunförsvar som mig, sedan dess att jag själv fick ansvara över min kropp & vägra vaccin har det endast blivit bättre.. Har ej drabbats av sjukdomar & förkylningar på 2 år.

Det är min erfarenhet och andras i min närhet som främst grundar min synpunkt. Har ett par icke genomarbetade teorier att gå på hittills. [smile]
S3ON:

Långt ifrån alla har lika bra immunförsvar som mig, sedan dess att jag själv fick ansvara över min kropp & vägra vaccin har det endast blivit bättre.. Har ej drabbats av sjukdomar & förkylningar på 2 år. Det är min erfarenhet och andras i min närhet som främst grundar min synpunkt. Har ett par icke genomarbetade teorier att gå på hittills.


och du tycker på riktigt att det väger tyngre än diverse forskning?
S3ON:

. Har ej drabbats av sjukdomar & förkylningar på 2 år.


Aldrig tänkt på att du kan bära på ett virus t.ex som kanske inte du drabbas illa av, men en pensionär eller en gravid kvinna på bussen gör istället?
Att vaccinera sig innebär inte alltid att det bara är för ens egna bästa, utan även för andra. Men respekterar ditt val ofc, just sayin osv
Blivande_japan:

och du tycker på riktigt att det väger tyngre än diverse forskning?


Ja, forskning leder ingen vart. Det är ej meningen att mänskligheten skall förstå sig på universum, det är endast en illusion.

kachin:

Aldrig tänkt på att du kan bära på ett virus t.ex som kanske inte du drabbas illa av, men en pensionär eller en gravid kvinna på bussen gör istället?


Jo? Men jag tror ej att vaccin är den riktiga lösningen på problemet.