Forumet - Kan man lita på lightinthebox?

Kan man lita på lightinthebox?

5151 0 2
Jag funderat för andra gången att köpa saker från lightinthebox. Sist fick jag vänta i en hel månad för att få de 6 sakerna jag köpte, jag köpte egentligen 8, så två föremål fick jag inte...dåligt tycker jag. nu gick jag in på sidan och så står det att man får allt man köpt inom 24 timmar. Sist var det väll typ 4 dygn? Ska jag lita på dem nu då? Slipper man vänta i en hel månad? Det står att det är fri frakt, jag fick pröjsa lite mer än 300 kr för frakt. Är lightinthebox bra nu eller finns det en liknande sida som är bättre än lightinthebox? Länka isf!

Naturdiet: Jag funderat för andra gången att köpa saker från lightinthebox. Sist fick jag vänta i en hel månad för att få de 6 sakerna jag köpte, jag köpte egentligen 8, så två föremål fick jag inte...dåligt tycker jag. nu gick jag in på sidan och så står det att man får allt man köpt inom 24 timmar. Sist var det väll typ 4 dygn? Ska jag lita på dem nu då? Slipper man vänta i en hel månad? Det står att det är fri frakt, jag fick pröjsa lite mer än 300 kr för frakt. Är lightinthebox bra nu eller finns det en liknande sida som är bättre än lightinthebox? Länka isf!
Lightinthebox skeppar från kina, så nej du kommer inte få dina prylar på 24h. Är du säker att det inte står shipping within 24 hours? Det betyder att de skickas inom 24h, inte anländer.