Forumet - Kan man må såhär dåligt av antibiotika?

Kan man må såhär dåligt av antibiotika?

552 0 3
Hej, för lite över en vecka sedan så var jag på vårdcentralen pga att jag hade ont i mitt ena öga. Det visade sig vara en vagel, jag fick då antibiotika utskrivet.

Två dagar efter att jag hade börjat med antibiotikan så började jag må jätte dåligt. Jag fick ont i magen och mådde illa. Och så fortsatte det resten av veckan. Under veckan så kunde jag äta lite men inte mycket.

Jag slutade med antibiotikan en dag för tidigt, för att jag mådde så dåligt. Men dagen innan jag slutade och tills nu, 4 dagar efter jag slutat. Så mår jag ännu sämre, jag mår extremt illa, har extremt ont i magen och jag kan inte äta överhuvudtaget.

Jag mår verkligen inte bra. Och börjar bli orolig, eftersom att min kropp knappt fått i sig mat på över en veckan. Jag kan dricka men inte så mycket. Så min kropp får inte sig mat och knappt vätska. Jag har även ont i huvudet, är extremt trött och är yr. Början även se som svarta fläckar.

Vad kan man göra? Vill inte störa sjukvården i onödan, men jag orkar inte ha det såhär längre. Och jag har ingen aning om det beror på antibiotikan eller något annat. Men känns konstigt om det är antibiotikan eftersom att det var en sån liten mängd.

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter: