Forumet - Kan man typ lura försäkringsbolag?

Kan man typ lura försäkringsbolag?

4160 1 17
Kan man det? har kompisar som tagit sönder sina saker med flit och sedan ringt till sina försäkringsgrejer och fått tbx nyare produkter, alltså datorer o så. Samma pris som det dem hade innan men nyare och bättre (såklart, efter ett par år) 

Men nu har jag en mobil som är snart 4 år gammal (försäkringen tar slut snart). Och den säljs inte i affärer mer, så jag undrar om jag kan ringa min försäkring och säga att min lillebror (har ingen) tappade den i ett akvarium (jaa det stog så på försäkringen, "detta gäller om småttingarna tappat (saken) i ditt akvarium, rånad utomlands osvosv") - kommer jag få en ny då eller? den kostade 6000kr.  

Vi (min familj) har en tv med försäkring, och en dag så fick den 2 stora sprickor helt plötsligt (fett konstigt eftersom den var typ helt ny och hade kostat 25-30 tusen) och då så ringde mina föräldrar till försäkringssaken och då fick vi en helt ny i samma pris, dock tror jag dem typ lurade oss eftersom den vi fick är fulare + inte ens touch + inte 3D som den andra...... :S

Spana också in:

Klart som fan man kan det. Fast har man lite moral och hjärnceller kvar så gör man inte det. 
Vet en gubbe som inte fick ut vad han ville för sitt hus när han skulle sälja det så han satte eld på kåken istället. Hela fastigheten brann ner till grunden. När hela huset var nedbrunnet så ringde han brandkåren. Snuten kom dit och gjorde brottsplatsundersökning . Då hittade de bevis för att branden var anlagd. Efter mycket grundlig förundersökning av snuten och en bra domstol så blev gubbjäveln dömd till fängelse och han fick inte ut ett öre för kåken.

Dumjävel   Arg