Forumet - Kan min eventuella graviditet synas??

Kan min eventuella graviditet synas??

1685 0 15
Ska ta blodprov nu i dagarna. Om det nu skulle vara så att jag är gravid, tror ni att det kan synas? Det jag ska ta prover för är allmän-/immunokemi och hematologi, alltså inga hormoner. Kan en graviditet synas på sockervärden, blodplättar och sånt där??

Spana också in:

Jag får en känsla av att det inte kommer synas. Jag menar, är jag gravid har jag inte varit det längre än 3 veckor och det är levern och hemoglobinet som ska kollas. Tror inte att en graviditet syns i levern direkt (eller finns det någon som vet bättre?). Det jag oroar mig lite över nu är att det ska synas i blodet. Någon som vet om en graviditet påverkar hemoglobinet? Sökte lite på google och det verkar som att det är möjligt, men inte förrän längre fram i graviditeten. Är så orolig[chocked]
Freetown:

Idiot, har du tänkt på att det kanske finns en anledning till att man inte ska bli gravid under behandling med den medicinen? Du lär inte komma undan med det.


Komma undan med det? jag vill bara inte att det ska synas. Och jag tror inte att det är så stor chans att jag är gravid, men i fall i fall.. Och jag tänker göra abort om det nu ändå skulle vara så.
Köp ett graviditetstest på apoteket! Där står det väl också hur länge du varit gravid.

Elmas:

Jag får en känsla av att det inte kommer synas. Jag menar, är jag gravid har jag inte varit det längre än 3 veckor och det är levern och hemoglobinet som ska kollas. Tror inte att en graviditet syns i levern direkt (eller finns det någon som vet bättre?).