Forumet - Kan någon annan någonsin bli kär i mig igen?

Kan någon annan någonsin bli kär i mig igen?

2282 0 15

Jag och min första pojkvän gjorde slut nyligen. Vi var tillsammans i mer än ett år och hade en fantastisk relation. Jag kände mig säker med honom och det kändes som om han tyckte att jag var den snyggaste och bästa personen i världen. Jag förstår att jag kan bli kär i någon annan igen! Men just nu så känns det som om det inte finns några fina killar... det känns som om ingen kommer kunna vara KÄR i mig igen. Som om ingen kommer kunna tycka att JAG är snyggast, vackrast och bäst igen.... hjälp?

Så känns det nästan efter alla uppbrott. Är man en person som visats bland folk så kommer det alltid en ny oavsett om man letar eller inte. Sen kommer den nya personen aldrig kunna ersätta den gamla, men har nya sidor som den andra inte hade. Om er relation var bra så är du uppenbarligen en människa som är älskvärd och det kommer fler personer se.

Spana också in:


absentthinking: Ta dig tid att komma över det här förhållandet innan du börjar oroa dig så mycket för att hitta någon ny... Det kommer, tids nog :)
Jag försöker att inte tänka på att hitta ngn ny men det jag känner att jag "inte kan" hitta igen är någon som jag kan vara säker med :---( tänk om ingen kommer vara BARA MIN på samma sätt som mitt ex var /-:

anna.ahl: Så känns det nästan efter alla uppbrott. Är man en person som visats bland folk så kommer det alltid en ny oavsett om man letar eller inte. Sen kommer den nya personen aldrig kunna ersätta den gamla, men har nya sidor som den andra inte hade. Om er relation var bra så är du uppenbarligen en människa som är älskvärd och det kommer fler personer se.
Naw det där fick mig o känna mig bättre, men det känns inte som om någon varit med om det? Eller alltså... Hjälp jah vet inte. Svårt att tänka att det finns en person i min "nära framtid" som jag kan ha ett förhållande med... Jag menar jag börjar ju gymnasiet så kmr träffa massor av nya...

Bakric: Gick det en gång så går det igen, men det beror förstås på din inställning till det också.
Jo... Jag förstår egentligen det. Men tänk om jag har helt fel inställning? Jag vill att allt ska vara så jävla poetiskt o romantiskt och artsy... Och mitt ex o jag hade det för att det var FÖRSTA KÄRLEKEN, men hur kan jag ha de med ngn annan.....

Ah vad fan du har ju iaf haft nån jag har nästan alldrig haft en tjej iaf på senare tid o det var länge sen o det förhållandet gick inte bra fast när man e typ 12 så är väll inget seriöst?!? jag e 16 nu o känner att ingen gillar mig o inga kompisar går o träffa osv. jag är bara ingen undomlig person o ingen verkar ens vilja försöka lära känna en :(

Jag är trevlig iaf om man är trevlig tillbaks. Jag ser nog inte ful ut iaf men de får man väll tycka själv vad man tycker såklart. Jag vill lära känna men får sällan respons o jag hatar skriva till nån på typ facebook tycker det blir bättre o prata fast jag kan säga dumma saker men menar ingen illa.

Känner mig så desperat o hjälplös och mest av allt osäker på vad jag vill osv. sen vill jag gärna veta hur man lägger upp inlägg på den här sidan (inte såhär såklart mer på det andra sättet) . med mig behöver man inte känna sig rädd o fråga men jag gillar inte när man e för på o inte pratar eller tvärtom.