Forumet - Kan någon betyda allt för en annan människa?

Kan någon betyda allt för en annan människa?

1081 0 33
Victory1993:

Kan en människa betyda allt för någon annan? I såna fall, hur känns det?


Det tror jag absolut. Jag skulle säga att min karl betyder allt för mig, men eftersom jag älskar min familj och nära vänner och har intressen så blir det väl inte allt ALLT, men jag vet också att skulle jag förlora honom skulle jag bli ett nervvrak under en väldigt väldigt väldigt lång tid. Öhm. Så ja. Det beror nog lite på hur bokstavligt man tar det.
Äppelkaka:

Det tror jag absolut. Jag skulle säga att min karl betyder allt för mig, men eftersom jag älskar min familj och nära vänner och har intressen så blir det väl inte allt ALLT, men jag vet också att skulle jag förlora honom skulle jag bli ett nervvrak under en väldigt väldigt väldigt lång tid.


Jag förstår hur du menar! Min pojkvän brukar säga till mig att jag betyder allt för honom och det känner jag för honom också, men som sagt familj och vänner betyder väldigt mycket också.

Spana också in:

KSENIA:

förstår aldrig vad som menas med att någon "betyder allt"...... förstår väl att det innebär att man tycker om en person väldigt mycket, men vadå ALLT??? "betyder allt" i vilka sammanhang och situationer då??? alla eller`??? isåfall: nej, någon kan inte betyda allt.

mvh hej då


Man kan ju ofta höra eller läsa att folk skriver "du är mitt allt", men riktigt vad det innebär får nog alla bestämma själva. Helt klart betyder ju personen väldigt mycket, men någonstans borde det ju finnas en gräns också för kan någon verkligen betyda allt för någon annan i ALLA situationer?
När jag har ett förhållande med någon så blir inprincip personen i frågan mitt liv. Jag blir typ besatt, så ja.. En person kan betyda allt, man kan skita i allt bara för att få vara med den.

Men jag har försökt skött det ganska snyggt och ha ett riktigt liv vid sidan av fast jag blir så besatt, ingen gillar ju en stalker. Alla som är i ett förhållande borde försöka ha ett eget liv vid sidan av där man bygger på egna saker som man gillar. Det blir roligare och lättare att vara med någon om den har ett intresse som den brinner för eftersom ni har något att prata om, peppa den inför eller vara eventuellt stolt över.
Maximilliam:

När jag har ett förhållande med någon så blir inprincip personen i frågan mitt liv. Jag blir typ besatt, så ja.. En person kan betyda allt, man kan skita i allt bara för att få vara med den.


Om man verkligen älskar någon så blir det nog som du menar, att man kan strunta i mycket annat bara för att få vara med den personen och det känner jag igen från mig själv också. Men jag tror som du att det är viktigt att man har ett liv vid sidan om ett förhållande också för tänk om det ofattbara skulle hända, att man mister personen, då måste man ju kunna ta sig vidare i livet på egen hand även om det är extremt jobbigt.