Forumet - Kan någon läsa igenom mitt skolarbete?

Kan någon läsa igenom mitt skolarbete?

1373 2 7
Hej um, vi hade ett skolarbete där vi skulle skriva en berättelse utifrån en rubrik fi fick, så här är min början, kan någon bara läsa igenom snabbt, och säga vad ni tycker? [smile]

:

För tre timmar sen var allt rätt lungt, barnskrik, småprat och sånt som hör en flygresa till. Vi flög över (----), planet skulle mallanlanda i (-----) innan det flög vidare till (----). Jag flög i första klass, det skulle ha varit en vanlig affärsresa, men så blev det inte, ena motorn slutade att fungera, planet började snurra nedåt.Piloterna verkade inte ha någon kontroll alls, efter ett tag slog vi i marken, en rejäl smäll, ena vingen hade åkt i först, och efter några sekunder exploderade bränsletanken. Alla människorna som sprang runt i panik flög rakt mod väggarna, slog sig rejält, dem flesta var medvetslösa redan när vingen exploderade. Själv satt jag fastspänd , lyfte en av mina väskor, och lade den mellan mig och flygplansväggen, och hoppades att den skulle dämpa smällen. Och jag hade gjort helt rätt, i och för sig satt jag nästan längst fram, så jag hade knapps känt av smällen, annat än ljudet, men jag överlevde iallafall, tillskillnad från dem flesta andra i planet. Jag var mest bara chockad och yr, väldigt lindrigt om man jämför med dem andra.
Jag reste mig upp, eller rättare sagt försökte resa mig upp, så fort jag kom på benen, kännde jag mig riktigt yr, fick ont i huvudet och benen skakade. Så jag satte mig ner igen, kollade runt omkring mig: Allt såg förjävligt ut. Jag lade huvudet mot huvudstödet och väntade.
Efter en halvtimme kanske vaknade jag upp av att någon drog bort väskan som låg mellan mig och väggen, hon öppnade den och sökte igenom den efter saker, när hon var klar märkte hon att jag faktiskt levde, hon ropade på några, som kom direkt, två män, dem bad mig att resa mig upp, och gå ut ur planet. Jag gjorde som dem sa. Väl ute så såg jag att vi var i någon slags tät regnskog, det var ganska vackert om man bortsedde flygplanet. Det var väldigt tät skog, mycket blommor och fåglar. Träden var klargröna, och blommorna hade väldigt många olika färger. Jag fortsatte gå, mot en hög som jag gissar att den lilla gruppen hade lagt ut, det låg diverse saker som kunde vara bra att ha, bestick, nödbloss, skålar, vattenflaskor, lite mat, väskor och mobiler.
Kvinnan kom ut ut planet, och började packa i en väska, hon sa åt mig att göra det samma, jag lydde igen. Jag plockade åt mig en väska och fyllde den med olika saker ut högen.
Dem två männen kom ut och började göra samma sak, packa. Efter en halvtimme ungefär var alla fyra väskor packade.
Dem presenterade sig som Hans, Javid och Kristina.
Hans var ung och såg vädigt klen ut, han hade smalt ansikte och smal kropp, han var blond och hade blont hår och blå ögon. Hans hade på sig en träningsoverall från något lokalt fotbollslag.
Javid var runt 45 år gammal han bröt på något som liknade arabiska, han hade en bra hållning och var klädd i kostym, vilket fick han att se väldigt ordentligt ut. Han hade även en väldigt lugn röst, en sån röst som skulle passa i en ljudbok.
Den tredje, Kristina såg lite överviktig ut, hon hade chokladbrunt hår och svarta ögon. Hon var den typen som man kunde se springa runt på småvägar i hopp om att bli smalare.
Javid gick in i planet och hämtade mat, han kom ut med färdiga mackor, i plastfolie. Vi åt dem ganska långsamt och tyst, ingen hade pratat mer än nödvändigt sen dem upptäckte mig.

UL7R4N00B:

akt mod väggarn


?

UL7R4N00B:

t, dem flesta


de

UL7R4N00B:

, dem ba


de
UL7R4N00B:

de som dem sa.


de

UL7R4N00B:

Dem två


de

UL7R4N00B:

Dem present


de

UL7R4N00B:

Hans var ung och såg vädigt klen ut, han hade smalt ansikte och smal kropp, han var blond och hade blont hår och blå ögon. Hans hade på sig en träningsoverall från något lokalt fotbollslag.


En av dessa meningar bör ha en annorlunda början.

UL7R4N00B:

fick han att se väldigt o


honom

UL7R4N00B:

igt sen dem upptäc


sedan de

Spana också in:

bortsedde - bortsåg, tack

han var blond och hade blont hår- vrf upprepar du dig??

Javid var runt 45 år gammal han bröt på något som liknade arabisk= ska vara J. var runt 45 år. Han bröt...

vilket fick han att se väldigt ordentligt ut- honom, tack

Annars en bra text[y] Tänk på din grammatik, bara[smile]
Väldigt långa meningar med många bisatser. I stället för alla kommatecken, använd mer punkter alternativt "och" mellan bisatser i stället för komma. Till exempel:

UL7R4N00B:

För tre timmar sen var allt rätt lungt, barnskrik, småprat och sånt som hör en flygresa till.


-> För tre timmar sen var allt lugnt. Barnskrik, småprat och sånt som hör flygresor till.