Forumet - Kan ni se alla typer av film?

Kan ni se alla typer av film?

2065 1 20
Tråden har 20 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Skräck är bra om de är en snygg kille med. Men hellre science fiction det är nästan som skräck. De sämsta jag vet är de på sexan som har något med gudarna och göra, kors och djävular där de bara skriker. Finns en jag tänker på speciellt jag såg på sjukhuset kanske var därför det inte var så kul att se den just då. Var något med ritualer och en som skulle rädda sin dotter och han hade nått speciellt ärr så det var därför han behövde ha en luva eller rustning.

Tror jag älskar den för jag hoppades att han skulle vara snygg och väntade på att se han ta av luvan. Så det är min stil när man måste vänta på något som kanske inte kommer. Lite likt anime kyssar. 
Freaky friday och mean girls är ju bäst. High school Musical har jag sett en gång och skulle inte se den igen om det inte var för Colbin Blue. Hans namn är krångligt och stava till förresten. Jag gillar thriller komedi som wasabi och In bruges men det måste va bra skådespelare då och inte sånna som Jennifer Aniston. Gillar Keira knightleys filmer, 1800 tals filmer om det nu är 1800 tal vet jag inte. Klarar inte av stolthet och fördom men för evigt är bäst och dem där riddar filmerna. Det värsta jag jag både älskar och hatar att se är disney filmerna som kommer ut när de kan skapa nya idéer än och göra något som redan finns.