Aviseringar
Rensa alla

Kan polisen se om mopeden är trimmad?


Hör och ser.


   
SvaraCitera

Ziggen123:

Okej, är det samma munstycke för derbi som för alla andra mopeder då? Och hur mycket kostar de ungefär?

Är nog samma, här kostar de ca 3€ så 30-40kr då skulle jag tro


   
SvaraCitera

beror på vad de e för trim tex: trimrör haffad på direkten
större cylinder : nja kanske beror på om snuten ej kan motorer för då har du tur!


   
SvaraCitera

man hör direkt på en moped när den är trimmad.
polisen är verkligen inte lika dum som alla hoppas på.
dem vet direkt när en moped är trimmad, annars kör dem den bara för skojs skull


   
SvaraCitera

Men shit!

16 år gammla tjejer sitter och spekulerar framför datorn.....[tard]

Du SER inte ett kunstycke då det är beläget inne i flotören i förgasaren. Munstyckerna är oftast i mässing och är ytters känsliga för smuts och stötar. Det räcker med ett damkorn så går mopeden dåligt.

Det finns tre stycken munstycken på en vanlig moped, ett lågfarts, ett högfarts samt ett choke munstycke. Munstycket som du skall byta om du skall byta är högfartsmunstycket. Men du skall inte byta munstycket utan att minska diametern på stryppluggen. Byter du bara munstycke reskerar du att få fel bränsleblandning.

Det enda sättet polisen egentligen kan få reda på om den är trimmad eller ej är att köra den. Alla motorer är olika varvvilliga. Du kan höra om en moped är mycket trimmad jämfört med standard men inte om du bara bytt munstycke.

Det som det pratas om högre upp i tråden kan du glömma, personerna som skrivit det har ingen som hälst uppfattning om hur en motor fungerar och änn mindre om hur du ställer in ´din förgasare!

Är trött på alla på detta forumet som bara slänger ur sig något utan att veta nogot överhuvudtaget om vad det är dem säger. Helt livsfarligt. Hade killen blandat oljan direkt i bränsletanken och ni sagt till honom att gå ner i munstycke så hade mopeden skurit. Att hona om en skuren cylinder är inget man bara gör. Det kräver exakta verktyg och riktig utrustning samt kunskap.

Tjejer, håll er till nagellack och smink om ni inte har något vettigt att tillföra! Ni vet ju knapt vad som är fram och bak på en bil![n]


   
SvaraCitera

fixa balck box???dvs varv regulator har det på duetten......


   
SvaraCitera

trimma mkt ist så kan du köra ifrån de [bigcheers]


   
SvaraCitera

såhär gör man:
A-tar bort trimtjofräset
B-när polisen frågar ser man ovetande ut och säger att man inte vet om den går fortare än 45, eftersom man inte får köra fortare än så. (och det har du inte gjort, såklart)


   
SvaraCitera

ehm. Ja bara för dem valda att bli poliser betyder inte att dem är efterblivna


   
SvaraCitera

Valde*


   
SvaraCitera

Ankan3:

Tjejer, håll er till nagellack och smink om ni inte har något vettigt att tillföra! Ni vet ju knapt vad som är fram och bak på en bil!

käften


   
SvaraCitera