salt, socker och kryddor ska hållas torrt, svalt, lufttätt och mörkt, då överlever de rätt länge. påssoppa innehåller i regel mer än "kryddor", så där gäller inte samma sak, riktigt.
tar ett tag. tror risken är större att nån liten mask borrar sig in i förpackningen och gosar till sig lite därinne först, än att innehållet börjar bli dåligt (om du förvarat det à la Leijonsparf's vis)
tror risken är större att nån liten mask borrar sig in i förpackningen och gosar till sig lite därinne först, än att innehållet börjar bli dåligt (om du förvarat det à la Leijonsparf's vis)
om inte luft kommer in så tror jag inte heller att maskar kommer in. faktiskt.
om inte luft kommer in så tror jag inte heller att maskar kommer in. faktiskt.
joohoo. om det är en tunn förpackning. men du kanske har pansarförpackningar, lägger ner dem i ett hål och gjuter betong över varje gång du använt dem.
Beror som sagt på förvaring. Kryddor kan tappa en del smak om de inte förvaras bra, men så länge det inte kommer i kontakt med fukt så är det okej att äta.
joohoo. om det är en tunn förpackning. men du kanske har pansarförpackningar, lägger ner dem i ett hål och gjuter betong över varje gång du använt dem.
i regel inte, men glas- eller metallburkar är rätt inbrottssäkra när hotbilden består främst av skadedjur.