Forumet - Kan vi få en kommentar från UM:s ansvariga..

Kan vi få en kommentar från UM:s ansvariga..

658 0 43
http://hd.se/bjuv/2007/02/01/maanga-hot-paa-naetet-foer-unga/
Efter skolan går många elever hem och chattar vid datorn. Oftast med samma kompisar som de nyss träffade i skolan. Men det händer att okända söker kontakt och vuxna pedofiler kan utge sig för att vara barn och unga.

- Jag vill också varna för sajten ungdomar.se. På TV4 går nu reklam om den och att unga kan fråga om vad som helst. Det är två killar som äger sidan. De har ingen utbildning. Det finns ingen kurator eller gynekolog som svarar på frågor och sidan har ingen koppling till ungdomsmottagningen, säger Mats Andersson.

Kan vi få en kommentar från sajtdrivarna om detta?

Spana också in:

tevepro:

Ja? det är fortfarande aktuellt.


Själv tyckte jag det var en ganska idiotisk artikel. Vadå att sidan inte har en kurator eller koppling till ungdomsmottagningen? Det var länge sedan sidan slutade kallas ungdomsmottagningen.se så what's the big deal? Det är inte som att Lunar, Helgon, LG2K och Karlekochrespekt har koppling till ungdomsmottagningen eller har någon egen kurator. Idioti.
tevepro:

Det är två killar som äger sidan. De har ingen utbildning. Det finns ingen kurator eller gynekolog som svarar på frågor och sidan har ingen koppling till ungdomsmottagningen, säger Mats Andersson.


tevepro:

Det är två killar som äger sidan. De har ingen utbildning.


tevepro:

De har ingen utbildning


tevepro:

ingen utbildning


tevepro:

ingen utbildning


tevepro:

ingen utbildning


tevepro:

ingen utbildning


[cute]