Forumet - Kan vi tills vidare strunta i förtryck av muslimer?

Kan vi tills vidare strunta i förtryck av muslimer?

3637 0 117

http://www.svd.se/kultur/understrecket/fakta-om-varldens-mest-forfoljda-religion_3365802.svd

"80 procent av alla som utsätts för religiös diskriminering i dag är kristna. "


Innebär detta att förföljelsen av muslimer idag är ett icke-problem och man riskerar att likställa dessa problem när man pratar om det?

Kan vi tills vidare strunta i förtryck av muslimer?

Spana också in:


Agahnim: ja, för de är ett icke-problem. Judar bör dock leva som de lär och omge sig med den mångkultur de vill tvinga på alla andra.
Det är inte som att kristna och judar har en historia av att förtrycka alla andra kulturer i världen som exempelvis den traditionellt nordiska och tvinga oss in i deras ledband?
Landsförrädare, värna om kulturen istället för att vara rädd för sydlänningar

Kronotomi: Det är inte som att kristna och judar har en historia av att förtrycka alla andra kulturer i världen som exempelvis den traditionellt nordiska och tvinga oss in i deras ledband?
Landsförrädare, värna om kulturen istället för att vara rädd för sydlänningar

Kristna och judar håller sig generellt sett på sin kant och stör ingen och kräver inte en massa specialrättigheter pga sin religion.

Agahnim: Kristna och judar håller sig generellt sett på sin kant och stör ingen och kräver inte en massa specialrättigheter pga sin religion.

haha seriöst?
Hört talas om USA och Israel någon gång? Och nä, de kräver inte direkt rättigheter för sig själva, de vill bara att andra som inte passar in i deras världsbild inte skall ha några rättigheter (homosexuella, ickekristna osv.), vilket är mycket värre.
Sluta dalta med den judiska sekten.

Kronotomi: Hört talas om USA och Israel någon gång? Och nä, de kräver inte direkt rättigheter för sig själva, de vill bara att andra som inte passar in i deras världsbild inte skall ha några rättigheter (homosexuella, ickekristna osv.), vilket är mycket värre.
Sluta dalta med den judiska sekten.

Jag skiter i USA och Israel. Det är vad som sker i Sverige jag finner relevant.

Kronotomi:

Det som sker i sverige är att det av Israel köpta partiet Sverigedemokraterna sköter judarnas propaganda åt dem mot allt som kommer från sydliga regioner för att misskreditera dem och skapa hat, man kan inte undvika att nämna sådana länder i en sådan här debatt.
Du har alldeles för höga förväntningar. Sluta

Kronotomi: Det som sker i sverige är att det av Israel köpta partiet Sverigedemokraterna sköter judarnas propaganda åt dem mot allt som kommer från sydliga regioner för att misskreditera dem och skapa hat, man kan inte undvika att nämna sådana länder i en sådan här debatt.

Visserligen håller jag med om att SD fjäskar lite väl mycket för Israel, men Israel behöver inte använda SD för att misskreditera muslimer. Det sköter de så bra själva.