Forumet - Kanada nästa?

Kanada nästa?

752 0 20

Man tycker på jobbet att jag borde skickas till Kanada för att lära kanadenserna ett och annat om onlinepoker och datacenter... Jag tror dom försöker göra sig av med mig.

Det är mellan 3-6 månader utlandstjänst. Så min fråga är, vilka har vart i Kanada, och hur var det där? Skall isf till Calgary, dock får jag välja själv om jag vill åka. Hmm..

Spana också in:


galaxydazzle: Det ar val en jattechans att fa aka med jobbet sa den tycker jag att du ska ta. Ser snyggt ut pa ditt CV senare och du kommer sakert att traffa vanner for livet. Ett halvar gar fort.
Mjo det är klart, har bara pratat med killarna på kanadakontoret över skype/video. Men har en kollega som sa att de var riktigt trevliga.
Om jag förstod det hela rätt så kan frugan ansöka om att följa med under den tid jag stannar. Tror det hade känns jobbigt annars.

galaxydazzle: Har du nagon som foljer med sa brukar det inga "lon" till dem med i utlandskontrakt.
Jag förstår inte riktigt vad du försöker skriva där. Om det är lön du menar så nej, hon skulle isf vara där utan lön. Men hon är säsongsarbetare ändå, så det gör ingen skillnad rent ekonomiskt.


galaxydazzle: Kolla upp ordentligt och be om att fa se exakt hur kontraktet ser ut - men later som sagt som en riktigt rolig chans! :)
Ja, jag ska få mer info nästa vecka. Troligen får vi själva ansöka om hennes tillstånd efter att jag fått mitt helt enkelt.

Att du ens behöver fråga, jag hade åkt på stört! Har en kompis vars pojkvän är från Kanada, från vad jag förstått så är Kanada mer eller mindre som USA - Minus de dåliga grejerna! Dvs. härlig kultur och öppna människor men inte 200 pistolmord om dagen och tungmålstalande kristna i varje gathörn. 


Buddah: Kanada mer eller mindre som USA - Minus de dåliga grejerna! Dvs. härlig kultur och öppna människor men inte 200 pistolmord om dagen och tungmålstalande kristna i varje gathörn.
Det låter ju väldigt tilltalande!
Om detaljerna verkar ok, det vill säga. Jag kommer bo under bra förhållanden och jag får bra ersättning så kommer jag nog köra på det. Vill dock inte åka ensam, så förhoppningsvis kan jag fixa det.