Forumet - kanske inte så smart att fråga ?

kanske inte så smart att fråga ?

271 0 12
Nu är det såhär att min kompis fixa ihop mig med en kille, hennes pojkväns kompis. Jag känner han sen förr och så, han är inte direkt snygg men riktigt snäll. Antagligen det jag gillar med han, men iaf min kompis sa till honom och börja skicka till mig efter fem minuter efteråt får jag ett sms av honom. Och detta var för en vecka sedan, sedan dess har vi hållt kontakten. Men något jag har gått och tänkt på hela tiden är, varför gjorde han som hon sa ? Han svarade inte ens henne efteråt, han undrade inte ens varför han skulle göra det.

Så min fråga är, är det dumt att fråga honom varför han gjorde som min kompis sa ? varför han började ta kontakt ? jag är så himla nyfiken, men jag är osäker på hur han ska reagera. Ska man våga fråga ? Jag har fattat att han är intresserad men jag vill veta vad han har att säga.. (a)
Tycker ni att det är okej att fråga det ? [crazy]

Låter kanske som jag är 10 år men fårjag väl göra de [wink]
aacceber:

Så min fråga är, är det dumt att fråga honom varför han gjorde som min kompis sa ? varför han började ta kontakt ? jag är så himla nyfiken, men jag är osäker på hur han ska reagera. Ska man våga fråga


alternativ gällande hans val:

1) han gillar dig mycket.

2) han smider hemliga planer mot dig. du borde frukta för ditt liv och fly landet. (tex Amerika)

Spana också in: