Forumet - Kanske omoraliskt, men söker råd

Kanske omoraliskt, men söker råd

305 0 16
För första gången i mitt liv har jag ett kärleksbekymmer som jag inte kan släppa och jag söker helt enkelt råd.

Situationen någorlunda kort. Blev tillsammans med en fantastisk kille. Har aldrig upplevt den typen av närhet förut, det var bara så rätt. Sen hände massa skit i mitt liv, blev deppig, tappade mig själv helt och orkade inte ha folk nära. Resulterade i att jag gjorde slut. Han blev krossad.

Nu, cirka tre månader senare har jag repat mig och mår mycket bättre. Nu har jag insett mitt misstag. Det var helt absurt att göra slut, hade inget med honom att göra. Jag saknar honom så mycket att det värker i mig. Jag vill ha tillbaka honom. Problemet, han har ny flickvän. De blev tillsammans för två veckor sedan och i samband med det fick jag ett mess där han gjorde klart att han inte kan ha någon kontankt med mig längre.

Min fråga är självklar, hur får jag tillbaka honom?

Jag förstår självklart att jag inte kan förutsätta att han ens vill ha tillbaka mig och att det kan anses omoraliskt att försöka sno någons pojkvän. Men jag måste försöka, tänker försöka. Kommer inte kunna släppa det här annars. Så hur gör jag?

Spana också in:

runt:

Min fråga är självklar, hur får jag tillbaka honom?


Du kan glömma honom! Du har förstört tillräckligt redan, känslorna lägger sig tillslut! Glöm ej bort att ha det i åtanke, det må vara jobbigt ett par år, men känslorna försvinner!! Se till att umgås med annat folk så glömmer du honom till slut! [smile]
Klart en fråga folk har olika uppfattningar om, hälften tycker det är fel av dig att kontakta honom igen om detta, andra hälften tycker det är okej.

Jag tycker du kan kontakta honom, förklara dig och ärligt berätta hur du känner. Så får han ta ställning till det. Men du kan inte räkna med något och du måste kunna släppa taget om det är så han önsk.