Forumet - Kaos

Kaos

3147 1 88
Har haft en parmiddagar med
min bästa kompis ikväll! Saken är den att medans min kille och min kompis satt och pratade så gick jag in till
min kompis kille i köket och hjälpte honom med det sista. Men väl inne i köket så råkade vi hångla lite och min kompis kom för att kolla hur det gick för oss, men hon fick se oss hångla. 

Hennes reaktion blev att hon klappade till hennes kille och vände sig sen till mig och sa att jag är en svinig fitta och kan dra åt helevete. 

Vi har varit vänner i hela våra liv så säger hon så till mig till hennes kille gav hon bara en örfil. Hon skvallrade även till min kille som konfronterade mig och sen stack.

tycker jag har blivit behandlat som ett svin ikväll men vi var ju faktiskt 2 om detta. Varför fick jag så mycket mer skit?

Spana också in:


Skåneärbäst: som hxiley sa du var otrogen mot din pojkvän och du var ett svin mot din vän så vad förväntade du dig att hon skulle gå med i det eller?
Förstår absolut att hon blir arg! Men vi har liksom vuxit upp tillsammans och oavsett hur arg man blir så kallar man inte sin vän för svinig fitta och sen sticker precis som om jag vore ett äckel. För det var precis det jag kände mig  är hon behandlade mig så. Hennes kille gav hon ju bara en örfil och sen ignorerade.

vadå tycker du att jag va ett svin?

maddegbg:
 Säger inte att jag inte förtjänar skit men tycker jag blev lite mer straffad än tex min kompis kille. Kändes som jag fick mer skit och vadå exkompis? Kommer göra allt för att hon ska förlåta mig
dem tar väl det senare. tror inte att man vill säga hejdå till sin pojkvän efter att du varit otrogen mot din och ett as mot henne själv. skyll dig själv

hxiley:
dem tar väl det senare. tror inte att man vill säga hejdå till sin pojkvän efter att du varit otrogen mot din och ett as mot henne själv. skyll dig själv
Det jag menar är att jag vet att det var fel och jag känner mig som ett svin så då behöver man inte säga att jag är det också. Jag får inte ens tag i min kille för att förklara heller nu. Fick inte ens chansen att berätta det för honom själv