Forumet - Kaos tankar

Kaos tankar

368 1 9
Jag har en liten fundering. Jag lever mitt liv i ständigt kaos och har några diagnoser, jag går på Carema som är som BUP fast för vuxna och dom tar mej inte alltid seriöst. Jag har grovt mycket kaos tankar, som att jorden kommer gå under, att min pappa ska döda mej, att han har pistol på sej, har haft tankar om att folk har bomber på sej på buss/tåg och massa sådana tankar. Finns det någon syndrom för det eller hur kan man få hjälp att bli av med dom tankarna?
LightPurple:

Finns det någon syndrom för det


Förstår inte riktigt frågan. Undrar du om det finns en diagnos som passar in på dina funderingar?

Här finns några länkar jag tycker du kan kika närmare på:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Paranoia
http://sv.wikipedia.org/wiki/Vanf%C3%B6rest%C3%A4llningssyndrom

Det är inte helt ovanligt att lida av detta, däremot kanske du själv inte vill tänka att "jamen åh, är jag det här, nej, jag är inte galen". Men det finns absolut bra hjälp mot det här!

Om du inte trivs med din nuvarande samtalskontakt ska du absolut söka dig vidare till en annan instans där du känner att du får det stöd du behöver.

Spana också in:

timeisrunningout:

Förstår inte riktigt frågan. Undrar du om det finns en diagnos som passar in på dina funderingar?Här finns några länkar jag tycker du kan kika närmare på:Det är inte helt ovanligt att lida av detta, däremot kanske du själv inte vill tänka att "jamen åh, är jag det här, nej, jag är inte galen". Men det finns absolut bra hjälp mot det här! Om du inte trivs med din nuvarande samtalskontakt ska du absolut söka dig vidare till en annan instans där du känner att du får det stöd du behöver.


Dom på Carema tar ju inte mej seriöst och proppar bara i mej bipolär medicin och typ ger mej en klapp på axeln och säger att dom förstår att det är jobbigt. Jag vill bara veta om det fanns någon diagnos på de satt jag kan kräva att göra en utredning eller något liknande [smile]