Forumet - Kasta grejer från när man var liten

Kasta grejer från när man var liten

5197 0 26
Mamma tycker jag är konstig som vägrar slänga grejer från när jag är liten. Men är det verkligen så konstigt? Dessa grejer älskade jag ju när jag var liten! Men de står ju ändå och dammar i källaren. What to do?

Handlar väl mest om min samling på änglar, superfina änglar [sad] Inte något jag skulle ha framme för idag ska ju allt vara så inredigt snyggt [n] Och min kattsamling... Och grejer som en gång betytt ngåot. Jag har kvar min första snorkel som jag hade när jag var liten o utomlands. Men de e ju onödigt när det dammar i källaren soms agt.

Plus så har jag en kartong med barbisar och en sopsäck med gosedjur. Men vrf behålla om man inte ska göra något??+ men jag vill inte slänga... finns det ingen organisation man kan ge till?

svårt att klippa av bandet [cry] men samtidigt så är det ju bara saker. [sad][sad]

Spana också in:

Jag har ocksa massor i kallaren hemma hos mamma. Hon har dock ganska stor forstaelse for det mesta utav det och nar jag ibland far nagot ryck och fragar om jag kanske inte ska rensa ur det och slanga/ge bort sakerna sa fragar hon om jag inte kommer angra mig. I sommar nar jag halsat pa hemma hos henne har jag dock varit ganska duktig och i alla fall kastat mycket gamla skolbocker och teckningar och sa jag gjorde under lag- och mellanstadiet. Tva barbiedockor, tva dockor, nallar och annat som jag haft enda sedan jag lag i kuvosen nar jag var liten finns sparade fortfarande och jag planerar inte att slanga dem. De far nog finnas kvar hos mamma tills jag far egna barn tror jag. Sa lange det inte gar till overdrift sa tycker jag att man ska fa spara pa sadant som betyder mycket.
Angelize:

konstig


Angelize:

vägrar slänga grejer


Kommer sitta där i 40års åldern med ett sånt skräpfyllt hus och gråter för sentimentala minnen.

Tycker 2 saker låter som en rimlig siffra. Är ju inte så att man glömmer allt från att man var liten bara för att man inte hade sin lycko brandbil. Värde av minnen. Btw skaffa en lagerlokal om du ska spara på skiten annars är jag emot.... Grejer från man var liten (Chills down my spine)