Forumet - Kasta griskött på moskéer

Kasta griskött på moskéer

957 0 89
Jag har funderat på om man kanske borde börja kasta/lägga/klistra fast skinka på moskéer. Ett stort problem är att jag bor i bibelbältet i Småland, så här finns tyvärr inga moskéer. Tycker ni att det är en bra idé eller är jag bara dum i huvudet som på allvar funderar på att göra en sån sak? Det är ju trots allt helt absurt att av religiösa skäl avstå från att äta vissa grejer.

Spana också in:

Gör en pepparkaksgriljerad julskinka med julmustsås [y]

Lämna myrorna i fred:

Tycker ni att det är en bra idé eller är jag bara dum i huvudet som på allvar funderar på att göra en sån sak?


Ja, du gör ju inte så mycket till poäng, skapar bara irritation och känslan av att vara trakasserad.
passaro:

Anledningen till det skulle då vara?[rolleyes]


Provokation. Dessutom kan jag känna mig rätt lycklig när jag fått genomföra en så barnslig grej. Tänker mig att det skrivs en artikel i lokaltidningen om hur arga människorna som går dit blev, så har journalisterna fotograferat en imam som står där framför moskén och hänger läpp och stirrar argsint in i kameran. Och jag sitter där vid frukostbordet och fnissar djävulskt för att folk tar så illa upp för en sån liten struntsak.

RebeckaTorneke:

respektlöst.


Varför? Det är en religiös byggnad liksom, inget speciellt med såna. Hade jag fått möjligheten att på något vis besudla patriarkernas grav hade jag gjort det också. Om man klistrar fast en skinkbit på nån dörr eller nåt är det ju bara att ta väck den och glömma bort det.