Forumet - Kåt på kompis.

Kåt på kompis.

1430 0 17
Det här kanske låter konstigt, eller bara som en väldigt onödig fråga. Det är så att jag har en väldigt nära killkompis, så nära bror det går. Jag har aldrig varit attraherad av honom, och många gånger trott att han är gay. I vissa fall kan jag inte ens vara nära med honom för att det känns så himla fel. Men för några kvällar sedan tittade vi på film och jag kände mig väldigt glad och nästan lite kär. Så jag kröp upp i hans famn, och någonstans där när jag låg och lyssnade på hans hjärtslag blev jag lite kär, men mest jättekåt. Hela kvällen låg det konstig stämning mellan oss, men dagen efter var allt som vanligt.
Vad gör man nu då? Blir fortfarande rätt kåt nära honom. Usch. Fyfan. Svara, snälla.

[love]

Spana också in:

retstickan:

man kan ha sex med sin vän. jag har haft, o vi är än idag bästa vänner.


ahja, det är klart att man kan vara kompis med folk man har sex med, men om man vill ha sex med någon som är ens kompis så vill man gå längre än att vara kompis..

Jag förmodar att du skulle avstå sex med någon av det könet du inte tänder på för att du skulle tycka att det hade förstört eran vänskap, korrekt``?
Försök att spana in om han är intresserad av att kopulera med dig. Make a move som det heter.

JoElite:

Eller jag kanske har fel o.O
Så man kan inte ens vara säker på att någon gillar en även om man har sex med dom längre :S?
jag är förvirrad.


Lol nej. Eller du kan ju förutsätta att personen tycker bra om dig, men att denne skulle vara kär i dig kan du knappast räkna med. Och det är inte ett "längre", folk har haft sex utan att vara kära genom hela mänsklighetens historia.