Forumet - Kategorier i UM-awards 2014

Kategorier i UM-awards 2014

18248 2 133
Hallå mina små kycklingar Party

Jag såg att ni bumpat resultattråden från förra årets um-awards och blev påmind om att det faktiskt är dags snart igen. Det jag nu tänkte kolla med er är huruvida ni är nöjda med förra årets kategorier eller inte. Förra årets kategorier kan ni spana in här: http://ungdomar.se/forum/thread/um-awards-tvanolletttre-nomineringstrad/12776644#forum_post_id-12776644

Röstar du "nej" så får du gärna skriva vilka kategorier du i så fall skulle vilja lägga till/ta bort så kan jag överväga att göra mindre ändringar även om majoriteten röstar "ja" - att de vill behålla samma kategorier som förra året. Detta då jag inte vill gå miste om kul, nya kategorier som ni kanske har kommit på och för att alla ska kunna säga sin åsikt om kategorierna som redan finns. 
Röstar majoriteten "nej" så kommer vi plocka fram kategorier på samma sätt som förra året.

OBS, jag och de andra modsen kommer att ta oss friheten att ta bort kategorier som kan komma att uppfattas kränkande. Um-awards ska vara en rolig grej för att öka hemsidans superfina gemenskap - tänk på det när ni diskuterar kategorierna. Möjligheten att välja att inte delta kommer att finnas, precis som förra året.

Kram på er!

Ska vi ha samma kategorier i år som förra året?

Spana också in:


Z0dd:
Vill inte att några "negativa" tas bort.


mynona:
Det finns en poäng i att vara snäll, givetvis, men om man slätar ut allt i livet blir det för mycket, det måste finnas både sötma och sälta. Kommer kanske få ångra mig själv, men tycker de ska vara kvar. 
vissa kategorier kan redigeras även fast ni röstar ja.