Forumet - Kåthet

Kåthet

1177 1 4
Hej! Jag undrar hur man märker om tjejer är kåta. Jag och min tjej låg i sängen förra helgen och jag rörde henne på fittan om. Inte så mycket innanför trosorna men utanpå. Smeke henn lite på ryggen samt benen och insidan av låren och kysste henne på nacken kinderna och munnen såklart. Ibland hörde jag att hon andades tyngre och snabbare nen ville inte ta förgivet att hon var kåt/upphetsad. Jag vet att det är olika för alla tjejer, tjejer uttrycker kåtheten på olika sätt. Jag vågar inte fråga henne om hon är kåt för det skulle bara kännas fel. Jag har frågat henne om hon tycker der var skönt eller inte och hon sa att det var mitt emellan. Sen frågade jag hur jag göra för att det ska vara skönt men hon visste själv inte. Hjälp, hur ska jag göra?
Mmitt tips. Ta rejält med olivolja och ge henne 20 min massage från topp till tå när hon ligger på rygg och avsluta vid könet. Då frågar du om du får ta av trosorna för att fortsätta massagen. Vid svar nej fortsätter du massera framsidan. Vid ja fortsätter du massagen långsamt över rumpan kysser och övergår till mer o mer intim massage och slutligen sätter dej mellan hennes särade ben masserar könet , anus men även samtidigt rumpa o innerlår långsamt. Antingen når du klitoris eller att du säger åt henne själv att massera klitoris tills hon kommer. Se till att hon inte känner någon oro för att du överaskande trycker in din snorre i henne. Efteråt byter ni plats. Googla fram filmer som visar erotisk / penis/ vagina massage som guidning.
Min erfarenhet är att om du kommit så långt att du fått pilla på trosorna så är hon väldigt mycket kåtare än hon blygt vill erkänna. Jag brukar säga att en tjej är som en lastbil man knuffar igång, dvs svår att starta men sen är det svårt att få stopp på den o vill de bara ha mer o mer.

Spana också in: