Forumet - Kattnamn till hane?

Kattnamn till hane?

5160 0 40
vi har en hona och en hane, syskon. Honan kommer nog heta Miss Li [bigsmile] men hanen har vi inte kommit på nåt namn till..
vill helst ha lite annorlunda och gulligt, inte de klassiska kattnamnen som typ Tiger, Tarzan, Maja och Mysan (inget fel på dom men ja, ändå)

Såå.. hjälp tack? [cute]

Spana också in:

isola:

Det är klart hade dött om det hänt Stella ngt. Tänker ibland på det. Tror ej att jag skulle klara av det. har du katt nu?


Ja den har också blivit påkörd (tror vi) hur som kom den en dag hem med en avskalad liksom blodig svans som vetrinären fick amptutera eller vad vi ska kalla det, sen fick kattstackarn gå omkring med en sådan där strut som den hela tiden spydde i så man fick hålla uppsikt för att preventa en jimi hendrixdöd, balans och rörelser var ganska nedsatta tag efteråt av naturliga skäl ocls. Men nu är den rehabiliterad och dödar sorkar och småfåglar i drivor.
dazed:

a den har också blivit påkörd (tror vi) hur som kom den en dag hem med en avskalad liksom blodig svans som vetrinären fick amptutera eller vad vi ska kalla det, sen fick kattstackarn gå omkring med en sådan där strut som den hela tiden spydde så man fick hålla uppsikt, balans och rörelser var ganska nedsatta tag efteråt av naturliga skäl. Men nu är den rehabiliterad och dödar sorkar och småfåglar i drivor.


åh nemen tussen :(
bra att hen mår bra nu iaf