Forumet - Kattungar i min resväska

Kattungar i min resväska

1463 1 2
I april var jag på kitesemester nere i södra Egypten. Som alla resvana vet så kryllar det av lösa katter o hundar i de flesta varma u-länder och Egypten är inget undantag.
Efter att jag packat upp min resväska hade jag lagt den ute på verandan för att den inte skulle ta upp så mycket plats inne i vår trånga "lägenhet".
Efter nån dag skulle jag flytta på väskan för att lägga mig på bänken där jag lagt den och till min stora förvåning var det nåt ganska tungt som låg i den.
Jag hade inte stängt dragkedjorna på den så jag öppnade o kollade vad det kunde vara o där låg två små nyfödda kattungar o en orolig kattmamma. Antagligen hade mamman letat efter nåt avskilt och undangömt ställe för att föda o hittat min resväska.
Det blev en stor grej på hotellet och alla kom för att kolla på de nya små liven. Vi gav dem lite handdukar o ligga på där inne så fick de stanna i väskan hela veckan tills att jag skulle åka hem.

Eftersom jag filmar mycket så tog jag naturligtvis och förevigade denna lite speciella händelse och har tagit med det i min film från resan.
Om ni inte vill se hela filmen ca. 5 min så kan ni hoppa till 2:12 in.

https://vimeo.com/130612798

Hoppas ni tycker det är lika kul som jag!

Petter